Стрийминг платформата с руска продукция Start обяви, че стъпва в

...
Стрийминг платформата с руска продукция Start обяви, че стъпва в
Коментари Харесай

Стрийминг платформата за руско съдържание Start вече в България

Стрийминг платформата с съветска продукция Start разгласи, че стъпва в България с първата вълна извънредно наличие със надписи на български и британски, оповестява mobilebulgaria.

Платформата е налична в уеб на адрес, през смарт телефони и таблети с Android и Apple, както и през смарт тв приемници Samsung и LG, а до края на годината се чака и поддръжка на Android TV. Start предлага автентично наличие с на цена 4.99 евро месечно, както и 7-дневен безвъзмезден тестов интервал.

Платформата разполага и със лично продуцентско студио, което през последните четири години е основало над 50 истински плана, в това число необятен набор от филми, сериали, документални филми и фамилни стратегии. Основният фокус е върху висококачествени сериали и филми, основани от най-хубавите създатели и актьори в съветската промишленост. Има над 80 плана в разнообразни стадии на произвеждане, в това число The Challenge - първия филм, сниман в Космоса от Клим Шипенко, който неотдавна се върна от Международната галактическа станция.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР