Стрини, лели, каки, кумове и баджанаци – възможно ли е

...
Стрини, лели, каки, кумове и баджанаци – възможно ли е
Коментари Харесай

„Перникгейт“: Стрини, лели, баджанаци – фамилията на Денислав Захариев се набута в листите за вота

Стрини, лели, каки, кумове и баджанаци – допустимо ли е цяла фамилия да се набута в листите за вота на 29 октомври? Няма нищо невероятно, в случай че иде тирада за огромното и жадно за власт семейство на досегашния общинар №1 Денислав Захариев, гласи сигнал, който публикуваме без редакторска интервенция:

Здравейте, редакция! Пише ви ваш постоянен четец от Перник, който счита, че е редно да знаете някои специфики за града ни, които излизат от рамките на естественото. Дано е забавно за аудиторията Ви. Поздрави от миньорския град!

Шуробаджанащина по скалата на наглостта в ГЕРБ-Перник

Инфарктното заседание за номинации за кмет на община Перник, кметове на кметства и общински съветници провокира същински безпорядък в партийните редици на ГЕРБ. Но с изключение на скандалното решение на общинското управление на партията да поддържа настоящия кмет Станислав Владимиров от Българска социалистическа партия, друга величава простотия разбуни духовете в миньорския град.

Фамилията на досегашния ръководител на Общинския съвет и някогашен зам.-кмет по градоустройство Денислав Захариев трансформира събранието на партията в фамилна спявка, което се потвърди от предложенията на претенденти за съветници, много от които се оказаха негови… родственици.

Иво Павлов е удовлетворен от фамилния взлом на своя кум

Започна се с номинацията на самия Денислав Захариев, откакто неговият кумец Иво Павлов, който „ по чиста случайност “ е притежател на компания за компютри, обслужваща Общината, върна жеста за дългогодишните контракти с администрацията и номинира личния си кум.

Междувременно едната вуйна на Денислав – Силвия Нотева, която е организатор в Общинския исторически музей, предложи другата му вуйна Валя Страхилова (финансов инспектор на общинското сдружение „ Общински гори ”) за консултант. Самата Нотева пък получи премия – номинация за консултант на личния ѝ наследник – футболния арбитър Валентин.

Преплетените като свински вътрешности родственици могат и още: Кристиян Иванов, който е братовчедът на дамата на Денислав и ръководител на финансирано от Общината читалище, както и член на РИК, номинира дамата на кумеца Иво – Петя. Иванов пробута и дъщерята на най-близката другарка на вуйна Валя – Ема Станиславова. Самият Кристиян Иванов на собствен ред също получи номинация.

И в случай че перничани още не побеснели изцяло от фамилната номинационна драма, дано не пропущаме и брата на Иво – Андрей Павлов, заместник-директор на едно от огромните пернишки учебни заведения, който също беше номиниран и то непосредствено от Денислав Захариев.

След тези събития перничани се подиграват на алчните за постове родственици, че ГЕРБ в Перник са изпълнили с ново наличие термина „ едно огромно семейство “.

Ръководителят на „ сицилиевата семейството “ (по Кирил Петков, б.ред.) Захариев пък евентуално към този момент се усеща като участник в селски избори, където най-голямата рода избира и кмет, на който комфортно се готви да подари втори мандат като ръководител на Общинския съвет.

Инфо: narod.bg

Тагове: Денислав Захариев Перник Перникгейт фамилия листите за вота вот кметски избори местни избори
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР