Стриите са бели или лилави ивици по кожата, които засягат

...
Стриите са бели или лилави ивици по кожата, които засягат
Коментари Харесай

Как да предотвратите появата на стрии и как да се справите с тях, ако вече имате такива

Стриите са бели или лилави линии по кожата, които засягат съвсем 90% от дамите. Най-често се появяат след бременност, само че могат да се появят и при мъже и младежи. Стриите са огромен проблем за дамите и всички желаят да се отърват от тях. Ще ви покажем по какъв начин дейно да се справите със стриите, кои способи не работят и по какъв начин да предотвратите появяването им:

Защо се появяват стрии и при кого?

Стриите се получават, когато кожата внезапно се разпъне или свие. Тоест при внезапно намаляване или внезапно качване на килограми. Те не засягат единствено дамите след бременност, а и:
младежи, които израстват бързо спортисти, които са физически активни културисти, които внезапно качват мускулна маса хора, които одобряват стероиди хора, които отслабват рязко хора, които качват тегло рязко жени, претърпели интервенция за увеличение на бюста хора с тънка кожа хора, които имат генетично предразположение хора с хормонална непълнота
Продукти, които могат да предотвратят появяването на стрии, само че не и да ги отстранен, в случай че към този момент са се появили

Продуктите, на които написа, че отстраняват стрии са маркетингов трик. Да, в случай че желаете да предотвратите появяването на стрии, тези артикули правят страхотна работа, само че в случай че към този момент имате, няма да ви оказват помощ.

Специалните кремове и лосиони срещу стрии са просто овлажняващи кремове. Те не могат да отстранен към този момент съществуващи стрии.

Козметичните артикули, съдържащи третиноин (витамин А, който се бори с пъпките), колаген и хиалуронова киселина, няма да ви оказват помощ да се отървете от стриите, макар свойствата на дейните им субстанции.

Кокосово масло, бадемово масло, зехтин, масла с витамин Е и всички други масла няма да отстранен стриите, даже да ги втривате постоянно в кожата.

Алоете също не може да се оправи със стриите, макар че доста хора настояват противоположното.

Ефективен способ:

За страдание, няма по какъв начин да се отървете от стриите изцяло. Това не е чак толкоз неприятно, тъй като те по никакъв метод не вредят на здравето ни. Но в случай че въпреки всичко стриите ви нервират, можете да опитате да ги извършите по-малко забележими.

Можете да извършите това у дома: потребление на скраб и пилинг.

Можете да употребявате скраб от кафе, мед или захар. Скрабта отстранява горния пласт на стриите и ги прави по-малко забележими.

Надеждни професионални способи:

Разбира се, можете да употребявате и професионална помощ. Тя включва доста съвременни способи:

Пилинг

Тук разликата с домашно приготвената скраб е, че се употребяват нападателни химически субстанции.

Микродермабразио
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР