Стресът е неразделна част от живота ни. И всеки от

...
Стресът е неразделна част от живота ни. И всеки от
Коментари Харесай

Зодии и стрес? Как всяка зодия да се пребори със стреса

Стресът е неразделна част от живота ни. И всеки от нас се оправя най-добре с него по собствен метод.  Астрологията разкрива по какъв начин да се преборим със напрежението, по точния метод за всяка зодия.

Това неповторим метод за справяне със напрежението, който идеално пасва на вашата душeвност.

За Овен: придвижване

реклама

Стресът бързо вади зодия Овен от равновесие. Вроденото му неспокойствие и това, че го къпят в гореща вода, карат Овена да се озлобява и да се озлобява под въздействие на стресови обстановки.

Тогава може да е непредсказуем. И тогава никой няма да го убеди просто да се успокои, дихателните извършения или медитацията, не дай си Боже, не са за него.

Овенът в такава обстановка би трябвало да стартира да се движи. И то интензивно. Тази зодия дейно ще освободи сложните страсти с джогинг, кикбокс и съвременни танци.

За Телец: разходка измежду природата

Телецът не наподобява като вид, който да се стресира незабавно. Той нормално е въздържан, изтънчен и гальовен. Но това са привидности. Защото кой не е уплашен?

Телецът е най-разстроен, че не му стигат парите за лукса и потребностите на дома, който обича. Той ще се ядоса, в случай че някой заплаши комфорта му.

За да не се стресира от това, Телецът би трябвало да бъде покрай природата. Най-добре е да върви необут по тревата, да гледа небето, да се любува на дърветата.

Дългата разходка в парка, гората или личния ви имот дейно ще успокои нервите на зодия Телец.

За да се освободи от напрежението, той би трябвало да задейства сетивата си и да се обкръжи с хубост. В последна сметка той се ръководи от Венера, настойничката на изисканите житейски удоволствия.

За Близнаци: лечебно писане

Близнаците, въпреки това, са уплашени, тъй като желаят да бъдат на няколко места по едно и също време и също желаят да знаят всичко за всичко.

Тичането не е удобно за релаксация. За Близнаците е мъчно да се концентрират и да успокоят мозъка си. Затова постоянно, когато почувстват, че са подложени на стрес, дано поемат надълбоко, пречистващо мирис (този знак ръководи белите дробове), тъй че мозъкът да получи сигнал, че всичко е наред (умът възприема бързото и незадълбочено дишане като заплаха). И тогава ще стартират да пишат дневник, в който ще излеят сложни страсти.

реклама

Зодия Близнаци се ръководят от Меркурий, планетата на интелекта, която се радва на умствени старания. Такъв деен разум не може да бъде укротен посредством медитация или съзерцателна разходка.

Правилното потребление на интелекта ще помогне на Близнаците да се оправят със напрежението.

За Рак: оставане в самотност

Той е нерешителен и сензитивен, бързо усеща страстите на другите и се тревожи за тях. Ракът се стресира по всякаква причина: тревожи се какво ще каже някой, какво ще си намерения някой. Освен това е занаятчия в основаването на най-лошите сюжети.

Притеснението генерира доста стрес. Най-добре ще си почине, когато се дистанцира от хората. В самотност, когато се отдръпна в черупката си, той ще възвърне ентусиазма и силата си. И сигурно достъп до съпричастност и грижа.

Би било добре, в случай че може даже да поплаче малко в тази самотност. Така деликатният Рак ще освободи и успокои вилнеещите си страсти. Тогава той ще бъде по-малко придирчив и цупещ се.

Идеалното място за освобождение от напрежението за зодия Рак е брегът на езеро или река. Когато огледа във водата, той ще почувства вътрешна естетика.

За Лъв: развлечение

Лъвът наподобява толкоз убеден и цялостен с сила, че може да останете с усещането, че стресът не му въздейства. Това обаче не е правилно, тъй като той като никой различен е нервозен, че никой няма да го забележи. Това е много обезпокоително.

Освен това се опасява да не наподобява комичен и никой да не оцени творчеството му. Обикновено има проблеми със самочувствието.

Предимството му е възприятието му за комизъм. Затова за зодия Лъв най-хубавият метод да се освободи от напрежението е като се забавлява.

В идеалния случай той би трябвало да бъде център на внимание и да споделя вицове, а по-късно може да се похвали с нещо друго. И да получи овации. След такова показване няма да остане и диря от стресово напрежение.

За Дева: самодистанциране

Зодия Дева е уплашена, тъй като съгласно нея не е идеална. Тя се грижи къщата да е изцяло чиста от прахуляк, работата да е свършена в точния момент, децата да са спретнати и възпитани.

Подобно на Рака, тя има мощна податливост да се тревожи. И е извънредно добра в критикуването. Себе си, другите, света. Затова за нея ще е най-добре да изключи гласа на вътрешния критик в главата си, който непрекъснато я фрустрира.

реклама

И просто да си разреши да бъде несъвършена. Дистанцията до себе си и малко възприятие за комизъм ще я излекуват от резултатите на напрежението.

За Везни: събития

Везните са уплашени, тъй като не са най-красивите и най-умните и тъй като нямат нужното равнище на компания.

Те желаят да бъдат обичани и глезени – и на всичкото от горната страна да живеят в разкош. Зодия Везни е естет с аристократична жила. А това е взискателно и стресиращо.

Везните могат най-ефективно да се провиснал на снобско разкриване, концерт на съвременна група или до момента в който четат добра биография (защото се интересуват от хората и техните истории).

А в прегръдките на обичан човек тя също ще се усеща като в парадайса. Що се отнася до напрежението, Везните се поучават да заобикалят самотата. Той няма да го одобри доста добре. Пуснете я на среща в съвременни облекла.

За Скорпион: мантра

Лошо е за Скорпиона, в случай че животът му е елементарен, сив и без провокации. Той е роден, с цел да изпита дълбочината на страстите си. Скуката и повърхностността го стресират мощно.

Също като мисълта, че някой може да го господства и да му наложи всичко. Всъщност зодия Скорпион е в непрекъсната рецесия, той желае да оцелее и да се прероди като феникс от пепелта.

За да успокои интензивните си страсти, е нужна мантра: „ Аз съм в сигурност “. Въпросът е Скорпионът да изпусне контрола и чинно да се отдаде на течението на живота.

За Стрелец: пътешестване

Стрелецът обича свободата и огромната инерция. Той е уплашен от опцията да се задоволи с нещо малко, приблизително и локално. Че няма да научи нищо забавно и няма да може да философства по тематики, които го вълнуват.

Душата му е нетърпелива да пътува далеко, да изследва далечни култури и да вкарва промени, само че при неговите условия. Ето за какво в тази ситуация на зодия Стрелец се предлага да излезете отвън града, с цел да разтоварите напрежението – или най-малко да гледате филм за пътешестване.

Добре ще му се отрази посещаване в ресторант с екзотична кухня или образован диалог по значими тематики.

За Козирог: планини

Козирогът, с помощта на своята планета – Сатурн – е в непрекъснат стрес, тъй като тази каменна планета блокира всички прояви на спонтанност и наслада. Козирогът непрекъснато се опасява, че ще бъде прекомерно виновен и работлив.

Той има огромни компликации да се отдаде на себе си. Опитът да го направи ще го изплаши още повече. Затова той би трябвало да постави известно изпитание, само че друго от нормалното.

Ако Козирогът е счетоводител, дано отиде в планината. Там той в действителност ще се измори, само че по здравословен метод, вдишвайки чистия планински въздух.

Ако обаче Козирогът физически труд всеки ден, оставете го да направи нещо положително за хората: да вземем за пример да провежда фамилен пикник.

Неговият учредителен гений ще бъде употребен и той ще се забавлява в общуването. Защото той е непокаян отшелник.

За Водолей: крещи

Водолеят се занимава основно с протест. Източникът на неговия стрес е мисълта, че няма да бъде считан за автентичен, изцяло друг от всички останали.

Зодия Водолей удвоява и утроява себе си, с цел да прояви своите разлики, обич към свободата и необятни умствени хоризонти.

Той мисли по-бързо и по-освободено от останалите и постоянно желае да направи гражданска война. И няма смисъл да стопираме тези трендове.

Писъкът ще освободи Водолея от напрежението. Нека най-сетне изкрещи това, което усеща и мисли. Веднага ще се почувства по-добре.

За Риби: масаж на ходилата

Това, което най-вече тревожи зодия Риби, е, че материята тук е толкоз вездесъща. Те биха предпочели да няма елементарни неща като заплащане на сметки и миене на ваната.

Те бягат от този вид проблеми и бягството в сините облаци е стресиращо за тях. Защото Рибите непрекъснато се опасяват да не бъдат хванати.

Преструването на неявяване може да бъде уморително. Те ще си починат от това, като се погрижат за краката си. Това е сериозна част от тялото на Риби.

Масажирането на краката им или ходенето необут по пясък или трева дейно ще ги заземи задоволително, с цел да ги спре да избягат, най-малко за малко време. Най-накрая ще спрат и ще си поемат въздух.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР