Стрес, че се намира зад решетките без доказателства, мъчи Тодор

...
Стрес, че се намира зад решетките без доказателства, мъчи Тодор
Коментари Харесай

Телефонът На Софка Току-Що Звънна, Изпусна Слушалката! Адвокатът На Гринго Е, За Ужас На Певицата Арестуваният Й Любим Е

Стрес, че се намира зад решетките без доказателства, мъчи Тодор Давидов-Гринго – написа „ България през днешния ден “, като се базира на юриста му Марин Марковски.

„ Той е младеж, който се занимава с изкуство, пее и изнася концерти, естествено е да не се усеща добре зад решетките единствено тъй като има храна три пъти дневно “ – безапелационен е бранителят на Давидов.

Любимият на фолкпевицата Софи Маринова бе арестуван в края на септември дружно със своя съдружник Стефан Сливков. Според прокуратурата двамата са рекетирали айтоски предприемач, като го натискали за 50 000 лв.. В противоположен случай го плашили с ликвидиране и разпра.

Откакто бе арестуван, Гринго на няколко пъти опита да излезе от ареста. Да бъде изменена мярката му за неотклонение ще изиска и новият му юрист Марин Марковски, който пое случая в средата на декември от своя сътрудник Красимир Кацарски.
„ Ще желая смяна на мярката за неотклонение на съображение, че против подзащитния ми няма доказателства, не е осъждан и няма висящи каузи “ – довери юрист Марковски.

Сливков смени показанията си и към този момент твърди, че Давидов няма нищо общо със случая и самичък поема виновността. Той дължал пари на айтоския предприемач и по тази причина го изнудвал и заплашвал.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР