Стремящите се към фина талия и редуциране на теглото често

...
Стремящите се към фина талия и редуциране на теглото често
Коментари Харесай

Зеленчуци на корем по време на диета? Вижте кои добавят сантиметри към талията ви

Стремящите се към фина талия и съкращаване на тежестта постоянно заменят тестените произведения, готвените ястия, сладките храни, от които се пълнее, с плодове и зеленчуци в неограничени количества, считайки, че по този метод ще смъкват непотребните килограми.

Отслабването обаче не е толкоз елементарен и елементарен развой, а комплицирана математика – би трябвало да поемате по-малко калории от тези, които изразходвате, заради което висококалоричните зеленчуци освен няма да ви оказват помощ да се сдобиете с мечтаната тънка талия, само че и е прекомерно евентуално да доведат до увеличение на тежестта, в случай че ги консумирате в огромни количества.
Плодовете, които в никакъв случай не би трябвало да консумирате дружно
Всички ние сме на мнение, че плодове и зеленчуци са допустимо най-полезната храна, която може да консумираме. Обикновено си подготвяме...
Прочети повече
Това се отнася в по-голяма степен до плодовете, само че и несъразмерната консумация на избрани зеленчуци не е безвредна, когато приказваме за фигурата. Проучихме за вас кои зеленчуци също би трябвало да ограничите по време на диета за намаляване.

Зеленчуци, които да избягвате или ограничите, в случай че желаете да отслабнете

1.       Тиква

Оранжевата наслада нормално се хапва в калорийни бомби като баници или поръсена с великодушни количества захар. Дори да я приготвите без калорични добавки, сама по себе си тиквата не е добър избор за хората на диета за намаляване. Тя е богата на нишесте, което води до напълняване. Тиквата усилва съхраняването на мазнините в тялото. Може да си я позволявате не по-често от 2 пъти в месеца и наложително приготвена без захар и без да е част от тестени и сладки произведения.

2.        Царевица
Какви рискове крият пакетираните зеленчуци?
Зеленчуците са едни от най-полезните храни, които можем да сложим на трапезата си. Богати на витамини и минерали, те са извор на здраве...
Прочети повече
Царевицата е храна, която да изключите от менюто си по време на диета за намаляване. Гликемичният ѝ показател е висок, богата е на калории и нишесте. Нишестето в царевицата води до натрупването на мазнини и килограми, което е тъкмо противоположното на вашата цел. Може да добавите няколко зърна към салатата си, само че не и да я похапвате непосредствено от купичка с лъжичка изключително в случай че сте поставили кашкавал и сметана в нея.

3.       Картофи

Това е зеленчукът, който съставлява най-сериозна опасност за тънката ви талия. Може би сте чували, че с картофи угояват свине и това напълно не е инцидентно. И тук не приказваме за пържени картофи или чипс, които са зложелател номер едно на красивото тяло, а даже за печени и варени картофи. Висок е гликемичният им показател, богати са на нишесте, калорични са – все основателни аргументи да ги ограничите до най-малко – не повече от 2-3 печени или варени картофи седмично, до момента в който следвате режим за намаляване. Друга причина да се откажете от потреблението на картофи е, че съдържат прекалено много въглехидрати, а те водят до складирането на неизгорени мазнини в тялото под формата на непотребни подкожни мазнини.

Когато хапвате зеленчуци отвън тези три, които са измежду най-големите врагове на тънката талия, имайте поради, че всеки зарзават може да докара до напълняване, в случай че го консумирате с добавки – салатата с майонеза и пържено пиле няма по какъв начин да е част от диетата ви за събаряне на тегло, даже да е от краставици и домати. Внимавайте освен какви зеленчуци избирате, само че и по какъв начин ги приготвяте, с цел да е пълностоен режимът ви и да докара до мечтаните резултати.

 
Кой какви зеленчуци и плодове НЕ би трябвало да яде
С потреблението на плодове и зеленчуци би трябвало да се внимава, когато имате проблеми със здравето. Най-често те са противопоказни за хрони...
Прочети повече
 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР