Стремежът на Киев към форсирано влизане в НАТО няма да

...
Стремежът на Киев към форсирано влизане в НАТО няма да
Коментари Харесай

Украйна ще загуби Донецк и Луганск, ако тръгне към НАТО

Стремежът на Киев към форсирано влизане в НАТО няма да възвърне въздействието му в Донбас, само че основава риск от развиване на югославски сюжет, предизвести през днешния ден ръководителят на Комисията по интернационалните въпроси на Държавната дума Леонид Слуцки.

Пред публицисти депутатът съобщи, че по въпроса за НАТО Украйна би трябвало да пита и жителите на Донбас, съобщи ТАСС. " Твърдението на президента Владимир Зеленски, че единствено влизането в НАТО ще предотврати война в ДНР и ЛНР (самопровъзгласилите се Донецка и Луганска национална република - б.р.) и ще послужи като сигнал към Русия, няма да върне Донецк и Луганск в зоната на въздействие на Киев, а тъкмо противоположното - може да послужи за развиване на югославски сюжет в Украйна ", сподели Слуцки.

В телефонен диалог през днешния ден Зеленски съобщи на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че участието на неговата страна в НАТО е единствен път за прекъсване на войната в Донбас и за отправяне на сигнал към Русия (да не се намесва в спора - б.р.). През последните дни зачестиха известията, че Русия струпва войски край границата на Украйна.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР