Стремежът към по-висше съзнание или достигане на духовна божественост, е

...
Стремежът към по-висше съзнание или достигане на духовна божественост, е
Коментари Харесай

Хората, които са стигнали по-високо ниво на съзнание, често правят тези 5 неща

Стремежът към по-висше схващане или постигане на духовна божественост, е развой на признание, духовна разновидност и акомодация на един човек към триизмерния свят. В този развой всеки субект би трябвало да работи над себе си. 

Първата и най-важна стъпка е признаването на Самия себе си. Това значи доста и е основа на цялата класическа философия. Следващата стъпка е да отворите чакрите си или да потърсите същинска духовна връзка. 

Когато се „ пробудите “ изцяло, ще видите, че вашето мнение се е трансформирало за всичко. В тази публикация ще споделим с вас 5 поведенчески черти, които ще ви оказват помощ да разбете достигнали ли сте по-високо равнище на схващане или към момента се намирате на този нравствен път:

1. Нямате интерес към отрицателното държание

Всички хора търсят краткотрайни удоволствия, които им носят задоволство, които доста постоянно се считат за неверни. Но физическата страна на всеки човек се управлява от психическата страна. Ако сте достигнали по-високо схващане, това значи, че към този момент не ви интересуват „ мимолетните удоволствия “ и девиантното държание.

Някои хора, които са ни „ очаровали “ в даден миг, по-късно могат да разрушат живота ни – това е нещо, на което Зигмунд Фройд е учил своите възпитаници.

2. Посвещавате се повече на своята работа и се наслаждавате на това, което правите 

Ако сте достигнали висше равнище на схващане, към този момент усещате насладата от това да бъдете продуктивни както за себе си, по този начин и за своето семейство. Ако се чувствате по-ефективни, целеустремени и виновни, значи имате още една линия на духовно мощния човек!

3. Не сте заинтригувани от интриги и злословия

Сплетните и токсичните диалози са неприемливи за вас. Започвате да усещате силата на хората към вас и можете да прецените кой е положителен и кой е отрицателен. Ако сте достигнали високо равнище на схващане, просто не можете да поддържате връзка с хора, които са източник на ниски честоти и негатив!

4. Грижите се повече за другите

Както към този момент споменахме, в случай че сте окръжени от високочестотна сила, това значи, че сте проницателни и знаете по какъв начин да поддържате мощните обществени връзки и да се избавите от тези, които са източник на негатив в живота ви. Ако сте на верния път на духовното си развиване, ще се грижите за хората, които обичате!

5. Започвате да цените всичко

Започвате да гледате на нещата към вас с други очи. Започвате да цените всеки ден на Земята и да употребявате позитивната си сила, с цел да влияете на хората към вас. Освен това, знаете по какъв начин да изразите своята благодарност по най-хубавия метод.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР