Стреляха с пушка по автобус от Градския транспорт в Пловдив.

...
Стреляха с пушка по автобус от Градския транспорт в Пловдив.
Коментари Харесай

Стреляха по автобус от градския транспорт в Пловдив СНИМКИ

Стреляха с пушка по рейс от Градския превоз в Пловдив. Инцидентът станал към 21 часа нощес, след последния курс, заяви пред " Марица " Костадин Тотков от " Автобусни транспорти ". Рейсът по линия №12 извършил курса си, оставил пасажерите на последна спирка и поел към гаража. Тръгнал по бул. " Пещерско шосе ", по-късно завил към бул. " Копривщица ".



Точно до момента в който минавал около учебно заведение " Елин Пелин ", проехтяли изстрели. Едно от стъклата на рейса, дясното до предната врата, било потрошено. За благополучие водачът не е потърпевш. " На място идват няколко екипа полиция. В момента се прави следствие, открива се кой и с какво е стрелял. Автобусът, за жал, е извърн строя. Такова стъкло не се намира елементарно " разяснява Тотков. 



По думите му, водачът на автобуса е извънредно уплашен, дал е показания. В рейса по линия 12 не е имало пасажери, защото се е прибирал. 
" Напоследък сходни прояви зачестиха. Освен, че се стреля, хвърлят торбички с пясък и камъни по автобусите. Наскоро в Коматево хвърляха яйца по рейсовете ", разяснява Тотков.  


 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР