Стрелците няма да изневерят на природата си – те са

...
Стрелците няма да изневерят на природата си – те са
Коментари Харесай

Кои са най-големите клюкари

Стрелците няма да изневерят на природата си – те са извънредно любопитни

Да си роден под избран зодиакален знак може да дефинира много поведенчески трендове. Ето за какво някои хора са по-склонни да клюкарстват. Астролозите ни предизвестяват да не им доверяваме своите секрети. За кого приказваме?

Хората, родени под знака на Стрелец, желаят да бъдат в центъра на вниманието, което се показва и в предпочитание да бъдат в центъра на най-важните събития. От тях нищо не може да се скрие, а слушането на горещи злословия е обичаното им занятие. Стрелците са нащрек за пикантни вести на всички вероятни фронтове – в това число и обществените медии. Така че, в случай че имате към себе си човек от тази зодия, по-добре не му разкривайте всичките си секрети. Или най-малко не най-важните, тъй като може бързо да се окаже, че всички към този момент ги знаят.

Хората, родени под тази зодия, могат да запазят каменно лице. Не са избухливи, само че драговолно и деликатно се вслушват в живота на другите, като запомнят съвършено по-интересните детайлности. Няма да научите доста за Скорпиона, само че той ще се опита да измъкне от вас колкото се може повече забавна информация. Често под предлог, че е угрижен, тъй като той дейно се пробва да покаже, че заслужава доверие. Но не се заблуждавайте, тъй като тъкмо тази зодия има огромна податливост към злословия. 

На пръв взор Девите не са клюкари. Техният неповторим персонален сексапил приспива бдителността и ни прави по-склонни да споделяме тайните си с този знак от Зодиака. Те обаче не са най-хубавите пазители на непознати секрети. Много постоянно не го вършат съзнателно, само че могат инцидентно да споделят тайните на другите със своя събеседник, без даже да се усетят. След като схванат, че слухът е плъзнал към този момент, задръжките им падат и не престават в този дух.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР