Стрелбите започнаха. В Донецк стана страшно.Въоръжените сили на Украйна изстреляха

...
Стрелбите започнаха. В Донецк стана страшно.Въоръжените сили на Украйна изстреляха
Коментари Харесай

Стрелбата започна! В Донецк е страшно

Стрелбите започнаха. В Донецк стана ужасно.Въоръжените сили на Украйна изстреляха пет РСЗО БМ-21 " Град " по територията на ДНР.

В същото време се появиха известия, че армията на ДНР е унищожила позиция на въоръжените сили на Украйна. Противотанкови управляеми ракети унищожиха камион с муниции за оръдията, с които украинските военни обстрелваха мирните квартали на Донецк. Освен това е унищожена землянка с оборудвана огнева точка. Сред украинските военни има убити и ранени, се споделя в особено изказване на формалния представител на Народната милиция на ДНР, цитираха международни организации. 

„ Украинската страна продължава да нанася масирани удари по жилищните региони на нашата република. За първи път от март 2018 година при обстрела на Донецката национална република съперникът употребява реактивна артилерия. "  Украински бойци от позициите на 56-та пехотна бригада откриха огън от реактивна система за залпови огньове БМ-21 " Град " в квартал Киевски на Донецк и изстреляха пет ракети. Уточнява се информация за жертвите и разрушенията на гражданска инфраструктура.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР