Стрелба на станцията на метрото на летище София в столицата.

...
Стрелба на станцията на метрото на летище София в столицата.
Коментари Харесай

Мъж простреля жена си и се самоуби в столичното метро

Стрелба на станцията на метрото на летище София в столицата. Министерство на вътрешните работи удостовери за един умрял и един ранен човек, като сигналът за случая е подаден в 14.15 часа по обяд.

Шефът на общинската компания Метрополитен, оператор на метрото, Стоян Братоев уточни пред Mediapool, че по първична информация мъж е стрелял по жена си в метрото, а след това и по себе си. " Няма други потърпевши пасажери ", сподели още той.

Пристигналите на място екипи на Спешна помощ и Министерство на вътрешните работи са разкрили дамата в безпомощно положение, само че с витални индикатори, до момента в който мъжът е бил умрял. Близо до тях е открит и револвер.

Простреляната жена е настанена в някогашната окръжна болница " Света Анна ". Директорът на болничното заведение доктор Слави Близнаков заяви, че тя е в извънредно тежко положение, в кома. " Интубирана е и настанена в противошокова зала, където са осъществени реанимационни мероприятия, с цел да бъдат нормализирани виталните ѝ индикатори, тъй че да може да бъде оперирана ", заяви той. Жената е с четири огнестрелни рани: черепно-мозъчна, две в региона на гърдите и една в корема. И двете рани в главата и корема са животозастрашаващи, сподели Близнаков. Вече са почнали интервенции на главата и корема, като повече информация за положението ѝ ще има след приключването им.

На мястото на случая има засилено полицейско наличие и коли за спешна помощ. Инцидентът се е случил в един от влаковете. Причините за тежкия случай се обясняват. Най-вероятно, съгласно Министерство на вътрешните работи, става дума за персонални взаимоотношения, а не за терористичен акт.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР