Страшно премеждие имаше германски канцлер Ангела Меркел по време на

...
Страшно премеждие имаше германски канцлер Ангела Меркел по време на
Коментари Харесай

Нападнаха Меркел. Как стана белята

Страшно приключение имаше немски канцлер Ангела Меркел по време на обиколката си в своя някогашен изборен регион. Тя организира срещи преди изборите за Бундестага в неделя, 26 септември 2021 година

 https://m.netinfo.bg/media/images/47927/47927720/991-ratio-angela-merkel-papagali.jpg

Меркел беше ненадейно нападната. Но не от човек, а от нападателен папагал лори.

Инцидентът стана по време на визитата в парк за птици в Марлоу във федерална провинция Мекленбург-Западна Померания, заяви вестник „ Tz “.

 https://m.netinfo.bg/media/images/47928/47928968/991-ratio-angela-merkel-papagali.jpg

Меркел посетила птичия парк в Марлоу, където получила специфична хартиена чаша с храна за птици - по този начин наречения лори нектар, изработен от изсушен прашец, фруктоза, зърно и вода, описа историята ДарикНюз.

Папагалите лори кацнали по Меркел и почнали да кълват храна безусловно от ръцете й. Един от тях обаче очевидно е бил много гладен, тъй като клъвнал и пръста на канцлера. Ухапването е било много мъчително, разяснява вестника, пускайки фотография на ужасената Меркел.

След това Меркел изразила предпочитание да се запознае с европейския бухал с височина към 60 см. Все отново след случилото се канцлерът показала по-голяма нерешителност, отказвайки да го държи в ръцете си. " Не, не, свърших добра работа с папагалите, споделила с усмивка дамата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР