Страшният Мост на самоубийците в Лос Анджелис, САЩ … Лос

...
Страшният Мост на самоубийците в Лос Анджелис, САЩ … Лос
Коментари Харесай

Страшният Мост на самоубийците в Лос Анджелис, САЩ

Страшният Мост на самоубийците в Лос Анджелис, Съединени американски щати … Лос Анджелис, Калифорния, Съединени американски щати е един от най-големите градове в света. Огромен метрополис, който дружно с близките общности е по едно и също време център на развлекателната промишленост и туристическа Мека за хора от цялостен ​​свят. Както в доста огромни градове и там има места с неземна аура – ​​мистична, странна и загадъчна, където непрестанно се случва нещо неразбираемо. Един подобен обект, придобил много злокобна популярност през годините, е 45-метровият мост на улица Колорадо в Пасадена. Той не се разграничава доста от другите локални мостове по своята структура, само че това съответно място наподобява е изпълнено с някаква злокобна мощ. От 1919 година по някаква причина хората стартират да вървят всеобщо там, желаейки да се самоубият, скачайки от моста. Самоубийствата не престават през идващите десетилетия и скоро стартират да се популяризират клюки, че в региона към моста има нещо, което притегля самоубийци.



Има истории, че когато самоубиец, застанал на ръба на моста, промени решението си и изиска да се върне вкъщи, той не може да се отдалечи от ръба. Сякаш нещо принудително го дърпа надолу и го кара да скочи. Говори се, че единствено няколко индивида съумяват да преодолеят това чувство и да изоставен моста невредими. Много мостове наподобяват като положителни места за самоубийство, само че този е взел прекалено много жертви. Местен публицист споделя: „ На това място има над 100 документирани случая на самоубийства – повече от 100 души са скочили от моста. Тази цифра в действителност не се харесва на градските управляващи, защото постанова неприятно име на целия квартал, тъй че когато броят на самоубийствата става над 100, управляващите саботират данните, правейки ги по-малки. Четете още: Зловещият Бархут в Йемен – бунар към Ада (видео) Така че би трябвало да вземем поради, че действителният брой на самоубийствата на това място е доста по-голям, в сравнение с публично споделят. И те не престават, без значение от конфигурираните огради. “ Не е изненадващо, че най-популярният прякор на този мост е Мостът на самоубийците. Изглежда, че той не желае да се раздели с жертвите си даже след гибелта им. Има най-малко няколко истории за това по какъв начин очевидци са видели странни „ фигури сенки “ на моста, които се доближават до ръба му и прескачат оградата, политат надолу и изчезват.



Няколко пъти там е виждана млада жена, която е известна с това, че минава моста тъкмо пред движещите се коли и внезапно изчезва. Едва тогава водачите схващат, че са видели фантом. Тъмното пространство под моста също има репутацията на населявано от духове място. Многократно любопитни хора са слизали под моста и са чували чудноват шепот на безплътни гласове, виждали са по какъв начин светлините се включват и изключват сами. Един свидетел споделя: „ Беше нощ и вървях с другар през тунел под моста. Поредица от шест фенера осветяват тази пътека, и когато минахме около първия фенер, той внезапно угасна. Когато минахме около втория, той също Всеки фенер угасна, когато минавахме. Докато стигнахме до края, зад нас беше цялостен мрак … “ Каква мощ е обсебила това място …? Едно е несъмнено – нищо положително не се спотайва там …
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР