Страшни неща са се случвали и ще се случват на

...
Страшни неща са се случвали и ще се случват на
Коментари Харесай

Ирина Тенчева С Разтърсващи Думи За Зловещото Убийство На Златена

Страшни неща са се случвали и ще се случват на тази земя. В търсене на щастието (моментно или вечно) хората сътворяваме огромни несгоди. А (написано) всичко е толкоз просто… Мъжът се ражда с недостиг от обич и е благополучен, когато намерено я получава в най-чист тип.

Жената пък се ражда със свръхбагаж от обич и се усеща щастлива единствено, когато я дава на някой, който умее да я одобри и оцени, no matter what…

Мисля за моите деца. И за това какъв брой регроградна съм щом имам вяра, че предварителната защита не е просто в конвенцията. А в това да им бъде обяснено и най-много показано в точния момент какъв брой несъвършени, неповторими и превъзходни са.

Кои са границите, които нито те, нито някой в живота им има право да минава в търсене на лек за болката си. И кои са простите безвъзмездни неща, които постоянно могат да им донесат наслада.

Всеки палач и всяка жертва са нечии деца… И с изключение на кармата, неналичието на наказване и на небезразлични очевидци. Онова, което им се е случило е разследване на нечие родителство.

Не знам дали всичко нагоре е правилно, може би просто и аз нуждая се да имам вяра, че нещо зависи от мен… “, разяснява Ирина Тенчева.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР