Страшна любовна драма тресе bTV. Главен герой в нея е

...
Страшна любовна драма тресе bTV. Главен герой в нея е
Коментари Харесай

Страшна любовна драма тресе наша известна водеща

 Страшна любовна драма тресе bTV. Главен воин в нея е водещата Цветанка Ризова, която съгласно сътрудниците й, е изоставена от 12 години по-младия доктор Веселин, с който имаше връзка. Водещата на " Лице в лице “ от няколко месеца насам още веднъж била сама, откакто с доктора си споделили довиждане цивилизовано и без непотребни драми, написа " Ретро “.

Докато бяха двойка, двамата пазеха връзката си в загадка, само че честата им появява дружно по всемирски събития и из оборотните столични заведения за хранене ги разкри. Причината за изненадващата раздяла остава тайнственост, само че в Би Ти Ви шушукат, че Ризова била извънредно ревностна и по този начин и не могла да свикне с женския интерес към нейния любим, както и с честите му отсъствия поради професионалните му задължения.

Откакто е без мъж до себе си, тв звездата още веднъж е на прага на анорексията и отново е мъчително слаба, виждат и феновете на " Лице в лице “. В подобен тип тя се появяваше на екран и след развода с предприемача Анатоли, който е татко и на сина ѝ Георги. С милионера бяха женени щастливо цели 20 години, само че стигнаха до бракоразводно дело след абсурден любовен триъгълник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР