Страшна е историята за дядото на Крум! Певецът Крум преди дни

...
Страшна е историята за дядото на Крум!
Певецът Крум преди дни
Коментари Харесай

Крум шокира с разкрития за смъртта на дядо си след бустерна ваксина!

Страшна е историята за дядото на Крум!
Певецът Крум преди дни изгуби обичания си дядо, на който е кръстен. Смъртта на възрастния човек обаче е меко казано странна и изпълнителят изясни за какво. Направи го обществено освен това, тъй като въпросителните са ориентирани към бустерната ваксина.
 Крум
Крум описа за нещастието с дядо си

Оказва се дядото на Крум е прекарал ковид през декември. Той бил боцкан два пъти и артистът споделя, че го минал по-леко и от самия него, който също го изкарал. За празниците се чувствал чудесно, бил изцяло здрав. През януари обаче, дядо Крум отишъл самодейно да си бие бустера, без да каже на никого.

„Никой не знаеше, че го е решил и го е направил. Били са му дозата напълно скоро след изкарания вирус. Не са ли го питали, нямам визия. Фактът е обаче, че две седмици след бустера той стана доста зле. Заведохме го при лекаря и излезе Ковид. Взеха го в такова поделение и го лекуваха, споделиха, че е единствено лека пневмония.

Нея бързо я оправиха, само че тогава пристигна страшното – всичките му органи започнаха да отхвърлят и след 23 дни си отиде в болничното заведение. Незнайно по какъв начин пробата му остана позитивен и то с голяма степен болест, през всичките тези седмици. Как е с инфекцията през декември, през януари отново, а най-после и до гибелта си през февруари“, чуди се Крум.

Той повтаря, че не е срещу нито една ваксина, само че се надява лекарите да питат и да коментират повече нещата. Особено за възрастните, които нямат опция да наблюдават и търсят по този начин щатно информациите в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР