Страшна дупка, като кратер от метеорит, тормози шофьори в центъра

...
Страшна дупка, като кратер от метеорит, тормози шофьори в центъра
Коментари Харесай

Кратер от метеорит тормози шофьорите в центъра на Варна

Страшна дупка, като кратер от астероид, тормози водачи в центъра на Варна.

Тя се намира на едно от основните кръстовища в града - на бул. " Цар Освободител " и " Цар Асен " (между Червения площад и Окръжна болница), алармираха читатели на Varna24.bg .

Кратерът е бездънен - 10-ина сантиметра, и е с остри ръбове. Диаметърът му е колкото автомобилна гума. Проблем е, че не се вижда, той като кръстовището е доста натоварено.

В последния миг го съзрях и съумях да го заобиколя. Добре, че отсреща нямаше коли, че ставаше ужасно - или да си разбия окачването в него, или да се блъсна в насрещен автомобил, описа лидер.

Според наши читатели дупката е от повече от месец. От предишното лято е зейнала, само че бе дребна. С времето става все по-голяма и все по-дълбока, описаха други.

Явно би трябвало да стане злополука и някой крепко да пострада, че от Общината да се сетят и да я запълнят. Проблем е, че кратерът се намира на основно кръстовище и там непрекъснато има минувачи, които или пресичат, или чакат на светофара. Белята се пече и скоро ще е на разположение, обобщават тъмно нашите читатели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР