Страшна драма в Люлин. Мъж на 53 години нападна с

...
Страшна драма в Люлин. Мъж на 53 години нападна с
Коментари Харесай

Страшна драма в Люлин. Мъж коли и се барикадира

Страшна драма в „ Люлин ”. Мъж на 53 години атакува с нож собствен комшия, след което се барикадира в дома си.

Екшънът се развива на 24 януари вечерта. „ Тогава брачният партньор ми излезе до кварталното магазинче. След 10-15 минути се върна, цялото му лице беше в кръв, видях и нож. Обадих се на 112 да повикам кола за спешна помощ и полиция ”, описа брачната половинка на нападнатия.
-->
„ Той ми описа, че въпросният комшия се е опитал да го наръга, заплашил го е, че ще му отреже гърлото. Нападнал го е в тил, надупчил го е, близо до артериите. Разрязал му е устата. Оказа се, че има много дълбоки прободни рани към врата ”, изясни брачната половинка.

По нейни думи и други съседи са страдали от експанзия. Жената твърди, че въпросният комшия рязал гуми на коли пред блока. Освен това замерял с шишета и буркани.

„ Удрял ме е в главата с чадър. Писали сме неведнъж тъжби. Преди 1-2 години се опита да възпламени входа. Беше спретнат за лекуване, само че го пуснаха, с прокурорско решение, че не е рисков към този момент ”, изясни дамата.

Тя изясни, че въпросният комшия живее с старата си майка.

На място идват полиция и Бърза помощ. Нападателят е арестуван с прокурорска мярка за 72 часа.

Съседите се тормозят, че мъжът ще се върне и може още веднъж да нападне. Оказва се, че това не е първият подобен случай в блока, съобщи Нова тв.

От прокуратура в София обясниха, че на мъжа ще бъде повдигнато обвиняване за опит за ликвидиране. Ще бъде поискана мярка „ задържане под стража ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР