Страшен скандал се заформи в Къщата между Енджи и напускащата

...
Страшен скандал се заформи в Къщата между Енджи и напускащата
Коментари Харесай

Бесен скандал в Къщата! Мария към Енджи: Ти не си дама, не съм ти приятелка

Страшен скандал се заформи в Къщата сред Енджи и напускащата риалитото Мария. Той бе предизвикан от молба на Енджи, която помоли Мария да извади едни ябълки от шкафчето, тъй като миришат. Тогава певицата избухна, защото очевидно бе натрупала доста други неща в себе си. " Кви са тия диалози, аз съм изумена от теб. Тук два дни разхвърляш багажи, хвърляш. Това е пренебрежение към индивида, с който си бил. Просташка история е твоята. Тук сме били едно цяло и сме делили една баня. Накрая аз си групирам багажа и ти си разстилаш твоя целия ", изрепчи се отварачката.

Диетоложката стартира да се извинява, само че Мария продължи: " Енджи, прекалваш! Казвам, че не те е позор. Сутринта обясняваш на Ваня: " моята стая, моите неща ". За първи път откогато живеем дружно, не сподели нашата стая. Ти просто реши, че си отива един мощен темперамент и със взимането на тази територия ще вземеш мястото му ".

" Когато си сложих моите неща, в една трета от шкафчето и 1/3 от нещата ми на тази тоалетка, ти я зае по-голямата част. В банята моите неща са в несесерчето, а ти я зае цялата. За мен ти постъпи грозно, не като дама, в случай че имаш такива искания. Мен това не ми харесва. Вече и да ги местиш, няма смисъл. Още по-зле за твоите другари, аз не съм измежду тях. Ходи да се оплачеш на биг брат и да си поревеш ", заключи певицата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР