Странно е, че хората казваха: В CV-то ви липсва значителна

...
Странно е, че хората казваха: В CV-то ви липсва значителна
Коментари Харесай

Бил Най за стила, социалните медии и светите чорапи: „Не мога да работя в грешен вид панталон“

„ Странно е, че хората споделяха: „ В CV-то ви липсва забележителна класическа работа “. И бих споделил нещо от рода на: „ Причината е, че не мога да оперирам с такива панталони “, което е смешка, само че също по този начин е ненапълно истина.

„ Ако ме искаш в най-хубавия случай, облечете ме в порядъчен салонен костюм. Глупаво е за един артист да споделя, само че изкуството в действителност отразява живота. “

И той не се опасява да внесе личния си живот напълно безусловно във филмите си, добавяйки: „ Ако това е актуален филм и е самостоятелен филм и те нямат доста пари, просто споделям „ Елате в жилището ми “ и разтварям дрешника и те могат да извадят каквото желаят за този филм. Така че двете неща в действителност се смесват. "

В момента той взе участие в спортната драма за новобранци The Beautiful Game, играейки пенсиониран изследовател на футболни гении, треньор на тима на Англия в Световното състезание за бездомни.

Основано през 2001 година интернационалният шампионат в действителния живот, който въодушеви кино лентата, в този момент включва над 70 държ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР