Странни екземпляри обитават етажите на държавното обвинениеСофийската районна прокуратура се

...
Странни екземпляри обитават етажите на държавното обвинениеСофийската районна прокуратура се
Коментари Харесай

Прокуратурата преследва Мангъров и Сербезова, но пропуска Витанов и Мутафчийски

Странни екземпляри населяват етажите на държавното обвиняване

Софийската районна прокуратура се е самосезирала и е почнала инспекция след присъединяване на доцент Атанас Мангъров в предаването на Нова телевизия "На фокус ", в което дружно с доктор Александър Симидчиев дебатираха върху потребността от имунизация против Covid-19, оказва се от медиите. Тогава Мангъров съобщи, че "564 души, които са умряли, са умряли, тъй като са имунизирани “. Проверката на прокуратурата следва да откри дали има данни за осъществено закононарушение, каквото е всяването на суматоха с подправена информация, заяви за "Сега " представителят на основния прокурор Сийка Милева.

Странни екземпляри населяват етажите на държавното обвиняване. Че и се самосезират, провиждайки всевъзможни малоумни хипотези, с цел да си оправдаят заплатите. Не съм мангърианец, нито съм антимангърианец, само че не разбирам по какъв начин фамозният доцент е провокирал суматоха измежду популацията? Това население е обръгнало на всевъзможни опити да бъде паникьосано. Не съумя да го паникьоса проф. Асена Сербезова, упрекната от същите тия прокурори за същото действие, само че обвиняването против нея падна в съда. Населението не се уплаши и паникьоса от прокобите на черния военачалник проф. доктор Мутафчийски и неговите черни чували за трупове, само че тогава прокуратурата проспа опцията да се самосезира и да упрекна генерала. Не упрекна и никой от фамозния НОЩ, които също вещаеха събития и нещастия, които можеха да провокират суматоха. Опити за основаване на суматоха, безпорядък и вълнения могат да се съзрат и в телевизионните дефилета на математиците - моделиери и моделисти, само че и тях никой не ги закача. Недосегаем е и проф. Витанов, който във врачуванията си от ден на ден замязва на съветски ясновидец от времето на граф Толстой.

И по този начин нататък. Списъкът с мнимите диверсанти, които преследват задачата да паникьосат коравия българин, може да бъде удължен, само че ще бъде отегчителен за читателите. А държавните обвинители не биха обърнали внимание на листата, в случай че не им бъде разпоредено от канцеларията на административния им началник, или от друго високо място.

Заключение с въпрос: С какви ограничения и теглилки се мери действието "всяване на суматоха измежду популацията "?

Любо Кольовски
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР