Страницата Атлантиците / BGAtlantics според Facebook/Meta e група на опасни

...
Страницата Атлантиците / BGAtlantics според Facebook/Meta e група на опасни
Коментари Харесай

Внимание! Според Facebook/Meta Атлантическият съвет на България е опасна организация!

Страницата Атлантиците / BGAtlantics съгласно Facebook/Meta e група на " рискови човеци и организации ". Затова и тази наша страница е пред закриване, поради позволени изключително тежки нарушавания на стандартите на общността.
Не, това не е смешка!

Това се случва през днешния ден, още веднъж с нашата страница, тъй като модераторите са решили по този начин.
Преди една година по същия безочлив метод унищожиха и остарялата ни страница с над 10 хиляди другари и почитатели.
Отново обществено питаме " кой ", въпреки че знаем отговора.
Кой ли тук може да се употребява с доверието на Meta? Вероятно " законно " да си сътрудничи с компанията и тя да му има доверие, тъй че да посегне за повторно върху страницата на организацията ни?

И за какво?
Отговорът го знаете.
Защото се противопоставяме на кремълската хибридна експанзия против България.
И по тази причина сме неуместни за локалните проксита, проникнали и в съответните структури, които отново извършват мократа поръчка. И на които Meta явно има вяра и с които евентуално си партнира на сляпо доверие.
И предходната година, и в този момент има едно лице, което ние назоваваме реzидент. И който е гневен на АСБ. И който узурпира всички вероятни връзки и благоприятни условия, с цел да постанова съветското въздействие у нас.

Това, че и тази страница е пред закриване и със затъмнена видимост, не ни разколебава по никакъв метод. Даже в противен случай.

Продължаваме напред

Сега просто документираме по какъв начин някои хора с девиантно държание употребяват нарушаванията и закононарушенията си, за които ще им бъде потърсена отговорност.
Днес реzидентът повече не командва. Но продължава да хапе с инструментите, които още са под негов, въпреки и непълен, надзор. Сега изпълнителите на тази мръсна поръчка могат единствено да замитат следи. Затова и ще унищожат скоро страницата.
Само че следите стоят. В Мета ги има. А те скоро ще имат и други сътрудници, на които имат вяра. Властта се сменя и идват нови легитимности.
А ние оставаме. Защото в действителност за съветската агентура у нас сме " рискови човеци и организация ". Гордеем се с това. Значи работата ни дава резултати в битката с съветската дезинформация и узурпаторската роля на лицето реzидент.

И ще продължим да работим, с цел да изкореним съветските зависимости и проксита от институциите и обществото.
Моля, копирайте и разпространете този текст, тъй като подплашени хора ще заметат следите, като отново изтрият страницата ни.
Паниката е неприятен консултант, изключително по време на война.

На война, като на война!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР