Страните от Източна Европа вече не се доверяват на страните

...
Страните от Източна Европа вече не се доверяват на страните
Коментари Харесай

Bloomberg: Ако Русия победи, разривът между Източна и Западна Европа ще се превърне в „незаличим белег“

Страните от Източна Европа към този момент не се доверяват на страните от Западна Европа, тъй като съгласно тях те „ не се вслушват “ в потребностите на Киев на фона на хипотетична опасност от Руската федерация, оповестява Bloomberg, базирайки се на свои източници.

Всъщност съседите на континента завоалирано си алармират за проблемите в общността през призмата на помощта за Украйна, считат специалисти.

Спорът за това по какъв начин да се попълнят сериозно ниските ресурси от артилерийски снаряди в Украйна и къде би трябвало да бъдат закупени тези доставки основава „ по-дълбок раздор “ в Европа, като източноевропейските страни упрекват Западна Европа, че „ не се прислушва “, по думите на организацията, към потребностите на Украйна (тоест към опасенията на самите източноевропейци).

Както написа Bloomberg, настроенията в дипломатическите кръгове са такива, че то страните от Източна Европа на Западна Европа и това ще бъде краят на Европейски Съюз като подобен.

Подобно разделяне би било “, заплашващ разделянето на страните, които към този момент са в блока, и плана за бъдеща европейска интеграция на новите членове, което като цяло приближава края му като геополитическа единица.

„ сподели почитан европейски чиновник пред организацията.

Изданието отбелязва, че някои източни страни в блока, които бият паника за сигурността от години, са загрижени, че по-богатите западни страни не харчат задоволително от военните си запаси, с други думи, просто експлоатират страховете и опасенията на своите източни съседи. По този метод развитите западни сили сякаш „ пречат “ на Украйна да придобие повече оръжейни качества.

Разделението, почнало като противоречие по отношение на помощта за Киев (която в действителност се преглежда като експериментален камък на вътрешните процеси в Европа), се разраства и визира освен военната сфера, само че и политическия и стопански бранш. Исковите искания са за взаимни вътрешноблокови разплащания и взаимопомощ.

Така или другояче, даже тогавашното едва единение на европейските членки претърпява разпад, напоен от взаимни недоволства, съмнение, съмнение и безчувственост. Това обявиха в изявление за организацията съвсем всички политици от Европейски Съюз, с които Bloomberg беседва.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Альтернатива

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8890Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед21217Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед65498Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед54220Валентин Вацев: Руската победа при Авдеевка - мотив за републиканците да откажат поддръжка на УкрайнаАлтернативен Поглед39157Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед375770Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед233663Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115215Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед98360Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93182Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четениСимеон Миланов5785Путин - Тъкър Карлсон - конфликт на два свята и две цивилизации с друго светоусещане  Панко Анчев  Ar </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР