Страните от групата на седемте най-развити световни икономики (Г-7) искат

...
Страните от групата на седемте най-развити световни икономики (Г-7) искат
Коментари Харесай

Страните от Г-7 искат да бъда създаден голям глобален фонд в подкрепа на Украйна

Страните от групата на седемте най-развити международни стопански системи (Г-7) желаят да бъде направен световен капиталов проект за оказване на помощ на Украйна за възобновяване й от съветската военна инвазия. Това уточни немския министър на стопанската система и вицеканцлер Роберт Хабек, представен от Българска телеграфна агенция.

" Става дума за основаването на огромен световен фонд, в който да бъдат вложени доста пари, набрани от частни вложители ", означи той.

" Чуждестранните компании би трябвало да бъдат улеснени, когато развиват бизнес в Украйна ", съобщи Хабек по време на среща на министрите на търговията от Г-7 в Нойбранденбург, източно от Берлин. 

Германия сега е ръководител на групата на седемте най-развити международни стопански системи, която включва и Франция, Италия, Япония, Канада, Съединени американски щати, и Англия. 

На срещата в Нойбранденбург участва и украинският вицепремиер Юлия Свириденко, която сподели, че " Украйна се бори на два фронта - на икономическия и на военния ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР