Страните от Европейския съюз затварят въздушното си пространство за руските

...
Страните от Европейския съюз затварят въздушното си пространство за руските
Коментари Харесай

ЕС затваря въздушното си пространство за руските авиокомпании

Страните от Европейския съюз затварят въздушното си пространство за съветските самолетни компании , заяви ARD с позоваване на благонадежден източник.

Би Би Си оповестява, че мярката е част от пакет от наказания , по който има съглашение сред страните то общността. Той включва възбрана да се доставят на Русия самолети и аварийни елементи за тях, в това число за персонално прилагане.
 България затваря небето си за всички съветски самолети
България затваря небето си за всички съветски самолети

Ограничението влиза в действие от събота

Документът планува възбрана да се продават директно или индиректно на съветската страна артикули и технологии, прилагани в авиацията или галактическата сфера - без значение от това, дали са създадени в Европейски Съюз.

Стоките от листата не може да бъдат доставяни на съветски физически и юридически лица, нито да бъдат употребявани в Русия. З абранява се също те да бъдат застраховани - директно или индиректно, както и да бъдат презастраховани.

Няма да може да се прави диагностика, нито за се ремонтират или модифицират самолети, които са съветска благосъстоятелност. Същото важи и за техни съставни елементи.
 Европейски Съюз постанова наказания и на Путин и Лавров
Европейски Съюз постанова наказания и на Путин и Лавров

Символично оставя вратата за дипломация

Доставките на артикули и елементи могат да продължат до 28 март 2022 година, само че единствено по контракти, подписани до 26 февруари 2022 година

" Забраната за продажба на всички самолети, аварийни елементи и съоръжение на съветските самолетни компании ще утежни положението на един от основните браншове на съветската стопанска система, защото три четвърти самолетите на съветската гражданска авиация са създадени в Европейски Съюз, Съединени американски щати и Канада ", се споделя в известие на Европейски Съюз.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР