Странен синхрон между Корнелия Нинова и обвинител №1 Иван Гешев

...
Странен синхрон между Корнелия Нинова и обвинител №1 Иван Гешев
Коментари Харесай

Какво става? Корнелия и Гешев се сдушиха

Странен синхрон сред Корнелия Нинова и обвинител №1 Иван Гешев лъсна през днешния ден, откакто прокуратурата изненадващо стартира инспекция по изказванията на водача на Българска социалистическа партия за манипулиране на машинния избор на последните предварителни парламентарни избори, оповестява БНР.

От държавното обвиняване внезапно се самосезирали по нейните и на социалиста Георги Свиленски изказвания по време на разискването на второ четене на измененията в Изборния кодекс, споделиха за БНР от Софийската градска прокуратура.

Оттам прецизираха, че инспекцията е предоставена на Държавната организация „ Национална сигурност “, на която е указано осъществяването на съответни дейности, свързани с процедурата за осъществяване на машинното гласоподаване, реализирането на връзката сред сървърите, кодирането на достъпа, съхраняването на кодовете за достъп, съхраняването на машините за електронно гласоподаване, ключовете за тях, флашките, достъпът до устройствата и други

След приключването на инспекцията материалите следва да бъдат докладвани в СГП за преценка на събраните данни и възможното съществуване на учредения за формиране на досъдебно произвеждане, оповестяват от прокуратурата.

Реклама

„ Имаме подозрения, че последните избори са фалшифицирани. Надяваме се прокуратурата след оня ден да се е самосезирала “, разгласи единствено преди ден Нинова и към този момент имаме реакция. Повод са машините, които в деня на изборите изписвали на екрана „ Дневникът е фалшифициран “.

Нинова разяснява, че имат разписки от секционни комисии, в които има разлика по 5-6 гласа сред това, което е отчела машината, и това, което е на бележката.

„ Направете сметка по 5-6 гласа на 12 000 машини какво излиза “, изръси следващата простотия Нинова. По думите ѝ Централната изборна комисия е трябвало да излезе с отчет има ли разминаване сред протоколите от машините и преброяването на разписките.

За изписването на машините на надписа „ Дневникът е фалшифициран “ стана ясно още в самия ден на изборите, само че прокуратурата се сезира по този проблем едвам в този момент след изказванията на новата приятелка Корнелия Нинова.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР