Странен пост, иначе формулиран като обикновен въпрос, се появи в

...
Странен пост, иначе формулиран като обикновен въпрос, се появи в
Коментари Харесай

Странен пост заяжда Антъни Иванов преди 200 м бътерфлай на европейското

Странен пост, другояче дефиниран като елементарен въпрос, се появи в една от плувните фейсбук групи тъкмо преди първия самостоятелен старт на Антъни Иванов на европейското в Рим.

В него се пита: “Какво става с Антъни Иванов? ”. Посвоему това си е интерес на плувен почитател към протичащото се с нашия ас в басейна на континенталния шампионат и не би трябвало да звучи като заяждане.

Всъщност обаче очевидно става дума тъкмо за това. Самият Антъни вижда поста и открива, че профилът е безусловно прясно основан от дама на име Цанка Еленска. Въпросът за Антъни е нейната първа и единствена интензивност.

“Интересен въпрос от основан през днешния ден профил. Креативна сте. Нищо не става. Подготвям се за 200 м бътерфлай в понеделник ”, дава отговор Иванов.

След това се подреждат мнения в негова отбрана. В тях се включва и някогашният заместник-министър на спорта Лазар Каменов, който акцентира, че на европейското в Рим Антъни плува в щафетата 4 по 200 м свободен жанр и на първи пост сложи нов държавен връх - 1,49,00 мин. С това той оказа помощ на квартета да счупи най-хубавото достижение в дисциплината с близо 12 сек.

Заяждащото запитване може би е плод на това, че Иванов не плува на 50 и 100 м бътерфлай. Преди европейското той бе деклариран за тези дисциплини. Крайното решение обаче постоянно се взема на място и зависи от разнообразни условия.

“Да е жив и здрав Антъни Иванов и да се научи да трансформира минусите в плюсове! Негативното отношение и злобата на някои българи е проблем на самите тях и тяхната тъмна и клета душица. Колкото по-рано такива екземпляри осъзнаят, че погубват себе си, а не Антъни, толкоз по добре за тях ”, гласи един от постовете в полемиката.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР