Стражът на Лудогорец - Пламен Илиев сподели пред колегите от

...
Стражът на Лудогорец - Пламен Илиев сподели пред колегите от
Коментари Харесай

Пламен Илиев: Левски винаги е бил коректен с мен, клубът няма да се остави в положението на ЦСКА

Стражът на Лудогорец - Пламен Илиев показа пред сътрудниците от " Диема Спорт " усещанията си от конфликта против Интер и идната 1/4-финална среща от Купата на България против Левски.

" Мисля, че към този момент всички са спокойни. След резултатите от тестванията всичко е наред, спазихме дисциплината по време на пътуването. Нямаше проблеми и всичко е зад тила ни. Преди всичко сме експерти. Беше ни обезпечено, че всичко ще бъде наред - по този начин и стана ", призна Илиев.

" Най-много скърбя, че вторият мач се игра пред празни трибуни, което убива футбола. По-трудно е за двата тима, тъй като е друго, когато стадионът е цялостен. Това ни остана по-горчив спомен. Съжалявам за това, че и при двата гола имаха шанс. Със сигурност са по-класният тим, само че при първият гол се получи противен рикошет. Втория няма да го разясня откакто топката се върна и удари по главата Лукаку ".

" Мачът с Интер беше преди една седмица, тъй че няма по какъв начин да изгубим темп. Не се тормозим от сгъстения цикъл. Починахме, стояхме в хотела, би трябвало да сме възобновени за на следващия ден. Ще се получи много забавен мач, с аудитория и заряд. Левски е добър тим с добър треньор, само че считам, че ние сме по-качествения тим. Дай Боже да имаме и шанс и да се поздравим с успеха ".

" Докато бях част от тима също имаше проблеми. Дори и по-големи, в сравнение с в този момент. По мое време имаше 3-4 месеца със забавяния на заплати, само че в последна сметка всеки си получи всичко. Левски постоянно е бил правилен с мен. Няма да се остави в ситуацията на ЦСКА ".

" Смятам, че сме подготвени. Те ще се хвърлят в мача. Никой не си прави сметки, че утрешният победител печели Купата. Играл съм край с Левски и то не против гранд, само че загубихме ".

" Няма по какъв начин сходни неща да ми въздействат. До момента имам 4 мача против тях, проблеми с почитателите нямам. На " Герена " не е имало провокации, одобриха ме обикновено, даже освирквания не е имало. Това приказва, че съм оставил нещо там, щом не е имало провокации ".

" Лудогорец е извънредно добре структуриран клуб - със страхотна база, прелестни условия. Клубът продължава да надгражда. Смятам, че изпълнихме задачата да влезем в групите на Лига Европа. Излязохме, тъй като срещнахме доста положителния треньор на Интер. Сега остава да се фокусираме върху Купата и това да станем първенци ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР