Страхуват ли се партиите от ретроградния Меркурий? Лидерът на първата

...
Страхуват ли се партиите от ретроградния Меркурий? Лидерът на първата
Коментари Харесай

Астроложка: Борисов е най-големият пиар на Ретроградния Меркурий

Страхуват ли се партиите от ретроградния Меркурий? Лидерът на първата политическа мощ Бойко Борисов нееднократно е споделял, че не взема значими решения по време на Ретроградния Меркурий.

" Ретроградният Меркурий в този момент се намира в Телец. Всяка една година Меркурий се връща най-малко 4 пъти, нормално е в една и съща буря през годината. След като в този момент е в Телец, значи, че цяла година ще е в земни знаци. А те са резистентност, непоклатимост, запаси, пари, храна, къщите, ценностната ни система. Всичко, което е обвързвано със зоната ни на комфорт ", каза астрологът Антоанета Салфидж.

По думите ѝ той няма да въздейства единствено на лидерската среща.

" Какво може да се случи на сходна среща? Най-вероятно да си преброим пилците от старите победи и старите загуби, да помислим безусловно по какъв начин може да разпределим баницата, какъв брой остаряла е тази баница и дали има шансове за нова. Ако нашите ръководители издребнеят на материална основа - губим всички ", допълни Салфидж в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя показа, че до момента в който е Ретрограден Меркурий, ние може да проучваме и да връщаме обратно.

" Особеното е, че всички сметки, които сме ги правили по време на този интервал, те по-късно се прекатурват, става нещо напълно друго. В момента политиката се бистри, само че това какво ще излезе - ще стане ясно към средата на май ", разясни астрологът.

В кръга на шегата тя добави, че Борисов е " най-големият пиар на Ретроградния Меркурий ". Лидерът на ГЕРБ е зодия Близнаци, съпредседателят на " Продължаваме промяната " - Кирил Петков, е Овен, а пък Асен Василев е Дева, Христо Иванов също е Дева, а президентът Румен Радев - Близнаци.

" Зодиите въздействат много, само че в България е добре да се ръководи от планетарния шеф Меркурий. И Дева, и Близнаци - шефът е Меркурий. А двете зодии са доста положителни играчи в това отношение - и с едните, и с другите, ние имаме потребност от комуникативност, от втори вид. Но по-важно е да се види световната картинка, а тя е следната - от 2020 година насам започнаха генерални промени освен в България, а в политиката на целия свят ", напомни Антоанета Салфидж.

Астрологът даже счита, че някои от политическите водачи са се сринали.

" Със гибелта на кралица Елизабет II се разруши англосаксонският модел. Светът върви към глобализация, това е очевидно. Стресовете ще не престават, ще вървят през 2 години, най-вероятно войната ще свърши февруари месец, само че ще стартира различен стрес ", сподели още Салфидж.

Тя е безапелационна, че сега съществуват условия за държавно управление: " Това държавно управление ще бъде много нежно, в случай че се консолидират партиите. В момента ще тръгне концепция за съдружно държавно управление, ще се откри някакъв късмет за такава коалиция, тя няма да издържи доста, но Борисов ще употребява обстановката, с цел да се прояви още веднъж като избавител. Неслучайно той в този момент влезе в Народното събрание. "

Самата тя счита, че вървим към съдружна форма на ръководство: " Отпадна времето на индивидуалните лидери, а и локалните избори са извънредно значими. Ние не може да вървим напред без държавно управление, само че сега интернационалната политика изисква ние да можем да се съобразим с новата геополитическа конюнктура. "

Салфидж съвета, че ако сме тръгнали да вършим някакви покупко-продажби - по-добре да изчакаме.

" Решения, които са взети по време Ретрограден Меркурий, най-вероятно ще доведат до съществени финансови рецесии и криви сметки. Хубаво е водачите да изчакат с подписите до към 20 май, само че не знам дали ще могат ", разяснява тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР