Страховете на Левски се оправдаха. Още един от основните играчи

...
Страховете на Левски се оправдаха. Още един от основните играчи
Коментари Харесай

Проблемите за Мъри в атака се увеличиха

Страховете на Левски се оправдаха. Още един от главните играчи за липсва за оставащите борби преди паузата в шампионата, написа " Мач Телеграф ". Става въпорс за Илиян Стефанов, който бе контузен от Елитон и излезе още през първата част на конфликта с ФК ЦСКА 1948, приключило без победител - 0:0. Нани, както го назовават почитателите, през вчерашния ден изобщо не тренира. Лекарите пък са безапелационни, че не може да играе най-малко 20 дни.

Така Стефанов ще пропусне освен дуела с Черно море на следващия ден на " Тича ", само че и този със Спартак (Варна) през уикенда. Чудо ще е, в случай че Стефанов бъде на линия и за срещите с Черно море и Славия на " Герена ", които идват по-късно.

Добрата вест в Левски е, че Ивелин Попов през вчерашния ден стартира да тренира. Очаква се той да е изцяло подготвен за игра за мача с " моряците " в София.

Иначе през вчерашния ден отмора получиха двама от титулярите - Филип Кръстев и Цунами. Както е известно, това се трансформира в традиция на Станимир Стоилов, който се старае по всевъзможен вероятен метод да освежи играчите си.
 Ще получи ли Борислав Рупанов още шансове от Стоилов?
Ще получи ли Борислав Рупанов още шансове от Стоилов?

Петричанинът показва хъс против ФК ЦСКА 1948
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР