Страховете на хората се използват за бъдещи електорални пресмятания. Това

...
Страховете на хората се използват за бъдещи електорални пресмятания. Това
Коментари Харесай

Стефан Янев: БВ няма да участва в игри с кворума при гласуване на кабинета Габровски

Страховете на хората се употребяват за бъдещи електорални пресмятания. Това съобщи водачът на " Български напредък " Стефан Янев по повод даването на военна помощ за Украйна в ефира на БТВ.

Геостратегическият избор на страната ни не би трябвало да бъде поставян под въпрос. България застава на страната на жертвата в този спор. Давайки оръжия на Украйна няма да се въвлечем във война, акцентира Янев.

По думите му е допустимо държавно управление от специалисти, само че то би трябвало да има връзка с механизъм за политическа поддръжка. И добави. че съгласно него е значимо да се знае кой носи отговорността.

Все още има въпроси за изясняване преди " Български напредък " да реши дали ще поддържа проф. Николай Габровски. ПГ на " Български напредък " няма да играе с кворума при гласоподаване на кабинета Габровски, стана ясно от думите на Стефан Янев.

Той не е разговарял с Румен Радев дали третият мандат ще отиде при " Български напредък ".

Нямам упоритост за изпълнителната власт, акцентира водачът на " Български напредък " като разясни, че не е значимо кой е в изпълнителната власт, а да има такава.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР