Страхотни са новините за почитателите на Take That. След пет

...
Страхотни са новините за почитателите на Take That. След пет
Коментари Харесай

Голямото завръщане на Take That

Страхотни са новините за феновете на Take That. След пет години мъртвило, паметната английска поп група разгласи, че най-накрая възнамерява да издаде нова музика.
 Take That потвърдиха международно турне
Take That потвърдиха международно турне

Бандата е в смален състав

Гари Барлоу, Марк Оуен и Хауърд Доналд - тримата настоящи членове на групата, потвърждават информацията, като прибавят, че за задачата са обединили старания с музиканта Калъм Скот. Заедно те преработват хитовия сингъл от 2008 година " Greatest Day ", който по-късно бе включен в издадения същата година албум The Circus.

Последният албум на Take That е " Odyssey Greatest Hits ", който се появи през 2018 година

Успоредно със записите на новата музика, Гари, Марк и Хауърд приготвят и музикалния филм " Greatest Days ", който ще се появи в кината на 16 юни.

Именно по отношение на него споделят и какъв брой са разчувствани от всичко, които се случва сега, както и какъв брой са щастливи, че имат шанса да работят с музикант като Калъм Скот.

34-годишният Калъм е известен английски реализатор и композитор. Сам споделя, че да бъде в студиото с Take That, е чест - дефинира го даже като нещо " сюрреалистично ", защото това е групата, с която е израснал. Затова и съвместната им работа за него е същинска привилегия.

От Bang Premier прецизират, че сингълът " Greatest Day " публично ще бъде публикуван на 5 май - директно преди хедлайнерско присъединяване на Take That на концерта по случай коронацията на крал Чарлз.
 Крал Чарлз, концертът за коронацията, отводите на Адел, Елтън Джон, Роби Уилямс и кой ще взе участие в него
Звездите, които отхвърлиха на крал Чарлз

Кой в последна сметка ще пее на концерта по случай коронацията

По-късно през юли триото ще се причисли и към музикалния фестивал British Summer Time, който се организира годишно в Хайд Парк.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР