Страхотната игра на Люк Шоу в центъра на защитата на

...
Страхотната игра на Люк Шоу в центъра на защитата на
Коментари Харесай

Легенда на Манчестър Юнайтед призова Магуайър да си потърси нов отбор

Страхотната игра на Люк Шоу в центъра на отбраната на Манчестър Юнайтед е следващият проблем пред Хари Магуайър. Старши треньорът на " алените дяволи " - Ерик загар Хаг, не спести хвалбите си за Шоу и по този метод усили подозренията към бъдещето на Магуайър на " Олд Трафорд ".

Люк Шоу игра в сърцето на отбраната на Манчестър Юнайтед в последните два мача на отбора, а точно успехите против Нотингам Форест и Уулвърхемптън. И в двата мача " алените дяволи " резервираха суха мрежа, а нидерландския експерт не не помни да похвали Шоу.

" Това е дълготрайна алтернатива. Да, от време на време проектите и концепциите, които имаш се трансформират при недпредвидими условия - като боледуването на Хари ", показа Тен Хаг. Хари Магуайър въпреки всичко влезе и в двата мача като запаса, което значи, че той е здравословно добре.

" Видяхме през последните два мача - Шоу беше страховит. Той ни впечатли доста, само че знаем, че е невероятн и като десен краен бранител, тъй че да играе в центъра е спомагателна алтернатива, което е добре за тима ", добави мениджърът.

Легендата на " алените дяволи " - Рио Фърдинанд, пък има вяра, че Хари Магуайър би трябвало да си търси нов тим сега. 

" Когато видяхме Магуайър и Линдельоф на пейката...това несъмнено демонстрира какво мисли Тен Хаг за двамата. Ако бях на мястото на Хари Магуайър, в този момент щях да си диря нов тим. Той е непогрешим с екипа на Англия, само че в Юнайтед просто не му се получават нещата ", разяснява Фърдинанд.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР