Страхът не е полезен. Коронавирус има, той ще премине своя

...
Страхът не е полезен. Коронавирус има, той ще премине своя
Коментари Харесай

Д-р Ненков: Когато не носиш маска и заразиш майка си, не е виновна здравната система, Борисов или Щабът

Страхът не е потребен. Коронавирус има, той ще премине своя път. Това съобщи някогашният здравен министър доктор Мирослав Ненков  Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 година в град София. Завършил е компетентност в предаването "Денят с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

'Иска се от нас да съблюдаваме отдалеченост, да си мием ръцете, а маските стопират част от вирусите. Хубаво е в затворено пространство да носим маска ", сподели още той.

112 са новите случаи на COVID-19 у нас

"Общият брой на инфектирани не значи заболели хора, а носители. Нормално е да има растеж на новозаразените, ограниченията отпаднаха. Виждам младежи без маски на затворени пространства. Когато не носиш маска и заразиш майка си, не е отговорна здравната система, Борисов или Щабът. Персонална е отговорността тогава. Затова и би трябвало да носим маски ", разкри доктор Ненков.

"С дисциплината имаме проблем, с дезинфекцията и миенето на ръцете се справихме. Тези неща не са сложни за съблюдаване. Не е мъчно и при първи признаци да потърсим доктор ", прикани някогашният здравен министър.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР