Страх в благоевградското село Микрево, след жестокото убийство на 82-годишен

...
Страх в благоевградското село Микрево, след жестокото убийство на 82-годишен
Коментари Харесай

Подписка и мирно шествие в село Микрево след жестокото убийство

Страх в благоевградското село Микрево, след жестокото ликвидиране на 82-годишен мъж. Извършителите две момчета на 13 и 18 години, с голям брой престъпни прояви зад тила си, шокираха всички с жестокостта си. Местните хора се тормозят от ескалация на напрежението, готвят подписка и спокойно шествие.

В Микрево съвсем няма дом, в който да не са влизали крадци. Грабят всичко, което намерят. Преди две седмици момче от прилежащото село Крушица е нападнато и пребито, до момента в който се прибира пеш. Отново от същите момчета.

" Налага се момчето да пътува пешком и по същия метод същите го бяха били и дърпали чантата, с цел да му вземат като са предполагали, че има пари в нея. Не са съумели да я вземат, само че момчето беше 2-3 дни с насинено око ", съобщи Венци Янев, кмет на селото.

Хората в Микрево са обезверени, че няма кой да спре причинителите. Едното от арестуваните момчета е малолетно и против него не може да бъде повдигнато обвиняване.

Местните хора упорстват да се подхващат незабавни ограничения и фамилията на малолетното момче да бъде изселено от Микрево.

Репортер: Аксения Ангелова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР