Стойчо Стоев приключи втория си престой начело на Лудогорец. За

...
Стойчо Стоев приключи втория си престой начело на Лудогорец. За
Коментари Харесай

Какво направи Стойчо Стоев за 173 дни

Стойчо Стоев завърши втория си престой отпред на Лудогорец. За разлика от първия интервал, в който се задържа като треньор на разградчани една година, в този момент той ръководеше първенците в продължение 173 дни. Статистически вторият престой не може да се назова сполучлив, защото за 28 мача бяха записани 14 победи, 10 равенства и 4 загуби, което значи, че под управлението на Стоев Лудогорец не е спечелил половината от мачовете си.

Освен това играта на "орлите " много куцаше. Като цяло прредставянето на първенците бе надалеч от познатото равнище на тима. И в случай че Лудогорец направи гръмка селекция, привличайки играчи за 4 милиона евро.

Като цяло Стойчо Стоев не съумя да вземе нито един съдбоносен дуел. Въпреки че разполага с качествени състезатели, в множеството мачове подхождаше страхливо. Отстрани изглеждаше, че равенството го задоволяваше.

Треньорът несъмнено бе изпуснал съблекалнята. Футболистите не съблюдават тактическа дисциплинираност. Всички помним дузпата на Якуб Швиерчок, за която треньорът беше определил Козмин Моци като реализатор. Изпълненията на Марселиньо също удариха по престижа на наставника.

Мачовете, които най-вече се набиваха на очи, са против Ференцварош и Марибор. Ясно се видя, че Лудогорец разполага с по-класни състезатели, само че не показва качествена продукция. Стоев по този начин и не съумя да завоюва футболистите и да извлече максимума от своите подопечни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР