Стойчо П. СтойчевОчертава се утре НС да гласува едностранно внесения

...
Стойчо П. СтойчевОчертава се утре НС да гласува едностранно внесения
Коментари Харесай

Личи безумният страх на ППДБ от избори и упорството на ГЕРБ да ги предизвикат, но вината да остане у ППДБ

Стойчо П. Стойчев

Очертава се на следващия ден Народно събрание да гласоподава едностранно импортирания кабинет Габриел, както тъкмо две седмици по-рано гласоподава едностранно импортираната оставка на кабинета Денков. На този декор има съглашение, с което всички са съгласни, само че което никой не подписва. Зад това видимо надлъгване проличава безумният боязън на ППДБ от предварителни избори и упорството на ГЕРБ да ги провокират, само че виновността за тях да остане у ППДБ.

На последните ще им се наложи или да я поемат, или на следващия ден да гласоподават за кабинет, който не са подкрепили, също както на 6 март на ГЕРБ се наложи да гласоподава оставка, която не искаше.

Евгени Петров

Това и сценаристите на Нетфликс нямаше да могат да го измислят.

***

Сега към този момент съществено. След като чуха имената на кабинета мнозина взеха решение, че договарящите са се разбрали. Възможно е, само че е единствено единия от разновидностите. Другият е Габриел да внася състав на Министерски съвет с техните оферти, които ПП/ДБ не одобриха. По Конституция това е нейно право, в случай че някой има нещо срещу - да не гласоподава в пленарна зала. Така се дава оня период, за който доста упорстваха градските либерали.

Звучи ми и разумно, и практично.

Николай Бареков

Борисов удари джакпота с тези тъпаци от ППДБ! Взе всичко и си върна властта! Евала.

Явор Дачков

Сега ПП-ДБ ще кажат, че няма да поддържат държавното управление, в случай че до четвъртък не се схванат, след това ГЕРБ ще им дадат краен период до петък в 15 или избори, след това ПП-ДБ ще оповестят, че в неделя ще решат, а ГЕРБ ще им дадат краен период до понеделник в 18, след това до сряда в 12 и по този начин до Първи април - неофициалният народен празник - ще се лъжем с оперетна съвестност:)

Ирини Зикидис

Борците с мафията измолиха от мафията да ги остави на софрата на мафията за още мазни кафенца в скута на въпросната мафия.

Ашколсун, тарикати!

Ивелин Николов

С риск да се повторя. Такова оскърбление към институциите скоро не съм виждал. Няколко дни гледаме панаири и ултиматуми, които не се съблюдават. Размотаваха и президента, който пък нямаше срещу тези подиуми и даже беше посетен от американския дипломат. Някакъв дипломат, па въпреки и на партньорска страна, обикаля институциите?! Нашите посланици дали вървят да се срещат с президенти на партньорски страни? Съмнявам се, просто е изключено. Не е обикновено. Има някакви равнища на властта. В Съединени американски щати даже не одобряват премиера ни, та какво остава за посланика.

Посолството също се оказаха на равнището на Сглобката им. Дори не се крият, че се бъркат неприемливо във вътрешната ни политика. Както и Сглобката не крие, че се изнудват взаимно за постове и пари.

Смениха няколко по-слаби министри, само че като цяло изгубилите изборите още веднъж са показани най-добре в Министерски съвет.

И друго. Тагарев се оказа проблем, а Асен Василев не.

Смешният им евроатлантизъм. Тагарев го отнесе, поради забавена помощ за Украйна, а бранителите на дерогацията Асен Василев и Николай Денков бяха наградени.

Кристиян Шкварек

Гледайте в този момент по какъв начин Прокопиев ще направи план към Тагарев. Чухте го първо тук

Соня Колтуклиева

Да не се окаже, че това е “Списъкът на Габриел ”, а не проекто-кабинет на ГЕРБ-СДС плюс ППДБ?

Любомир Огнянов

Това Туин Пийкс ряпа да яде... Совите не са това, което са


 

FaceBookTwitterPinterest

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР