Стойчо Младенов е отявлен привърженик на играчите от Пиренеите, като

...
Стойчо Младенов е отявлен привърженик на играчите от Пиренеите, като
Коментари Харесай

Гриша Ганчев задели €500 хил., за да зарадва Стойчо Младенов с голова машина от Сегунда Дивизион

Стойчо Младенов е неприкрит последовател на играчите от Пиренеите, като водещата му трансферна цел тази зима е точно от там. Това е 22-годишният плеймейкър Диого Коща Пинто, за който се счита че ЦСКА може да отдели към €500 хиляди Или най-малко това твърди таблоида „ Блиц “, представен от Gol.bg.

Талантливият португалец сега брани достойнството на Ещрела Амадора във второто равнище на португалския футбол, а от началото на сезона има цели 12 гола, което го подрежда измежду най-резултатните играчи въобще в Сегунда Дивизион.

Пинто има и нелош интернационален опит. Той е носил екипите още на италианските Асколи и Потенца, както и на различен португалски отбор - Вилафранкензе. Преди 3 години даже получава повиквателна за младежкия народен тим на родината си, само че едвам неотдавна стартира да бележи същински напредък в изявите си.

Младенов е безапелационен, че най-ценното изчезнало парче от пъзела му на „ Българска войска “ сега е плеймейкъра, тъй че би било любопитно дали „ армейците “ ще съумеят да убедят Диого Коща Пинто да пристигна в София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР