Стотици служители на структурите на МВР в Пловдив се събраха

...
Стотици служители на структурите на МВР в Пловдив се събраха
Коментари Харесай

Стотици полицаи излязоха на протест в Пловдив, искат 20% по-високи заплати ВИДЕО

Стотици чиновници на структурите на Министерство на вътрешните работи в Пловдив се събраха на митинг пред постройката Областната дирекция. Те приканиха за незабавна промяна и желаеха тя да бъде действително съобразена с изискванията им на труд.

Гранична полиция, национална полиция, пожарна, жандармерия, БДС и други желаеха покачване на заплатите им с 20 на 100 поради смазващата инфлация. Служители на дирекциите приканиха и за вътрешни промени, които да обгърнах осигуровките им, прехрана, условия на труд и униформи.

Те опънаха плакати с надписи „ Кой, в случай че не ние “, „ Реформа или отново проформа “, „ Ние сме тук и за теб “, с които подсетиха един от оповестените акценти на митинга – а точно, че промените не обезпечават потребностите на българските жители във връзка с тяхната сигурност и сигурност, написа

От ноември месец на 2020 година заплащането на труда на чиновниците изостава в бранш Сигурност с 15 % в главните хонорари, показаха от Министерство на вътрешните работи и обявиха, че инфлацията е снижила стандарта им на живот.

Те желаеха страната да реагира в стила на Запада, където чиновниците в техния бранш, получавали повече поддръжка.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР