Стотици се включиха в историческия фотос, сред тях бе и

...
Стотици се включиха в историческия фотос, сред тях бе и
Коментари Харесай

Малки и големи именици застанаха до кмета Николов за обща Никулденска снимка

Стотици се включиха в историческия фотос, измежду тях бе и най-възрастният празнуващ бе дядо Никола, на 76 година и порасналият към този момент с една годинка Никола

За 11-та поредна година имениците съблюдаваха бургаската традиция и се събраха за обща фотография за спомен с кмета на града Димитър Николов. Превърналият се в запазена марка за празника Никулденски фотос събра на пл. „ Атанас Сиреков “ бургазлии с името Николай, Никола, Николина, Нина и производните им. Сред имениците се виждаха хора от всички възрастови групи – бебета, дребни деца, младежи, майки и бащи, баби и дядовци.

Най-възрастният празнуващ тази година бе Никола Енчев, който е на 76 години, а най-малкият участник в общата фотография през предходната година – Никола Господинов, който тогава бе едвам на 4 месеца, още веднъж се включи в фрагмента, само че към този момент пораснал с година.
 Малкият Никола  Дядо Никола
Златната обща фотография ще бъде съхранена за идните генерации в Държавния списък, а всеки, взел участие в събитието, ще има опция да получи копие от нея от на следващия ден, 7 декември, след 14.00 часа в Туристическия информативен център против Часовника.
 Сред множеството бе министърът на туризма Зарица Динкова  На празника на Бургас пристигна и кметът на Малко Търново Илиян Янчев, който през днешния ден е рожденик
 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР