Стотици потребители в социалните мрежи изригнаха срещу управляващите. Поводът този

...
Стотици потребители в социалните мрежи изригнаха срещу управляващите. Поводът този
Коментари Харесай

ФЕЙСБУК ИЗРИГНА! Потребители попиляха управляващите заради опъната тел на границата за 100 бона, която щяла да ни пази от диви свине

Стотици консуматори в обществените мрежи изригнаха против ръководещите. Поводът този път е започнатото създаване на ограда в България, с която ще се направи опит да се спре прекосяването на диви прасета от Румъния и да попречи на разнасянето на африканската чума по прасетата.

На въпроса, насочен към Министерството на земеделието – кой построява оградата, отговор не бе даден. Ясно е единствено, че построяването на оборудването ще е на стойност минимум 100 000 лв.. В интернет пространството започнаха питания дали още веднъж Валери Симеонов и неговия кръг компании ще я строят.

От фотосите, оповестени от министър на земеделието Румен Порожанов, се вижда, че в действителност става въпрос за тъничък плет, който умерено може да бъде преодолян. Тази фотография, на пръв взор изцяло елементарна, накара обществената мрежа да заври - провокира хиляди отбелязвания, хиляди споделяния и хиляди мнения. Снимка, която споделя всичко за това какви хора ни ръководят и на какви хора сме заложили развиването на бранш отглеждане на животни.

По тематиката коментар направи и евродепутатът Николай Бареков. Ето какво написа той:

"Ако Главния и Старшия пооправят стойката и приберат тумбаците, ще гледаме стипълчейз с дива свиня за евромилиони с порожката. Хи, Хи! Това е ужким оградата за диви прасета чумави, които ще атакуват България като хъшове откъм Браила, Румъния. Има -няма десетки милиони евро за тоз тъничък плет. Ама на народа не му пука. Нали българите сме доста богати. Щом министърът е по разгърдена риза, някой го е шутирал да замазва грабежа. Порожанов - пази, муха(свиня дива румънска) ни лази "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР