Стотици отбори започнаха надпреварата, само два ще я приключат! Преди

...
Стотици отбори започнаха надпреварата, само два ще я приключат! Преди
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул поведе с гол от дузпа от съблекалнята

Стотици тимове започнаха конкуренцията, единствено два ще я приключат! Преди 11 месеца започва борбата в Шампионската лига, с цел да могат Ливърпул и Тотнъм да я приключат за този сезон със разногласието между тях на стадион "Уанда Метрополитано " в Мадрид.

Резултатът все още е 1:0 за мърсисайдци.

Още след 25 секунди игра "червените " получиха дузпа за игра с ръка на Муса Сисоко в наказателното поле след центриране на Садио Мане. От 11-те метра Мохамед Салах беше безмилостен и откри резултата във 2-та минута.

Двата британски представителя бяха най-хубави измежду равни, само че единствено един от тях ще може да вдигне високо довечера "Купата с ушите ". Ако мърсисайдци го сторят, ще бъде за шести път за тях в историята им, до момента в който лондончани към момента не са изпитвали тази чест.

Добрата вест за "шпорите " в този мач е, че в сметките на мениджъра Маурисио Почетино се завръща топреализаторът Хари Кейн, който стартира като титуляр. В лагера на противника също няма никакви неналичия, тъй че борбата е сред най-хубавите играчи на двата състава.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР