Стотици лайкове събра във Фейсбук публикация за куче, издъхнало на

...
Стотици лайкове събра във Фейсбук публикация за куче, издъхнало на
Коментари Харесай

Фейсбук днес: Отиде си българският Хачико, издъхна на гроба на любимия си стопанин

Стотици лайкове събра във Facebook обява за куче, издъхнало на гроба на стопанина си. „ Отиде си българският Хачико от Враца, те към този момент са дружно “, гласи заглавието на поста. Аналогията с четириногото от филмовия шлагер „ Хачико “ с Ричард Гиър е точна.

В обявата се твърди, че кучето от Враца е идвало всеки ден на гроба на притежателя си и е лягало там за няколко часа. После отивало някъде и отново се прибирало на идващия ден.

„ Отдавна е минало времето да разберем, че в живота има неща, доста по-важни от парите, властта и кариерата. Има нещо на света, наречено безкрайна Любов “, написа в обявата. Снимката е направена от Николай Диковски и илюстрира текста.

Тази история продължава да набира известност и да се чете за разлика от предизборните обещания на партиите, които пълнят обществената мрежа. Конкуренция на политическите послания (като количество) са само офертите за Великден и майските празници, а цените, както се досещате, са стряскащи. Предложенията за ранни записвания за лятната отмора не вършат изключения. Въпреки че туроператорите афишират отстъпки сред 15 и 50% за морски отдих у нас и у съседите, ще би трябвало да отделите съществени суми, с цел да се възползвате.

„ Полудяха с тези цени “, „ Почивайте си сами “, са част от мненията в мрежата.

За наслада Facebook през днешния ден не пропусна да означи, че 27 март е Международният ден на театъра.

„ Заслужава си в този ден да поздравим всички, които творят това изключително изкуство, основават облици, построяват нови светове и показа. Всичко, което минава пред очите ни за 2 часа, е плод на непосилен труд и на постоянно неразгадаема за „ непосветения “ отдаденост “, написа в обществената мрежа почитателка на театъра.

Режисьорът Максим Генчев, пък чийто филм „ Левски “ провокира разпалени разногласия, разгласи в своя фейсбук, че търси поддръжка за нова лента „ Свободата или Караджата “. Срещу подаяние над 500 лв. той предлага своя картина с подпис.

Разбира се, и през днешния ден във Фейбук не липсваха смешки и закачки. Известен пловдивски юрист, който бе на воаяж из чужбина, заключи с възприятие за комизъм: „ В края на нашата екскурзия се убедих за следващ път, че най-важното знание за един екскурзиант е да разбере къде е WC-то “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР