Стотици хора се събраха във варненския квартал Аспарухово, за да

...
Стотици хора се събраха във варненския квартал Аспарухово, за да
Коментари Харесай

Най-дългата вечеря на плажа в Аспарухово атакува Гинес

Стотици хора се събраха във варненския квартал Аспарухово, с цел да станат част от най-дългата вечеря на плажа. Любители на вкусното ядене и качественото пиво седнаха един до различен на пясъка и не помниха за ежедневните си несгоди.

Със своята самодейност запалянковците направиха генерална подготовка за слагането на нов връх за Гинес, както и опит за възобновление на тогавашните събирания, в които хората споделят всичко и се веселят без предразсъдъци.

Подготовката за голямата софра започва още преди залез. На плажната линия бяха разпънати спонтанни маси от бял плат, върху които бяха позиционирани чудни български гозби.

Така другари и напълно непознати хора се настаниха един до различен, с цел да споделят салати, риба, месни произведения, баници, хлябове, питки, салати, торти и доста други кулинарни изкушения. За затопляне на настроението варненци и посетители на морската столица си бяха донесли ракия, вино, мастика, мента и бира.

 Цаца

Стотиците участници в най-дългата вечеря на плажа имаха незабравимо преживяване, изпълнено с доста смях, усмивки и вкусни ястия. Това бе вечер, в която телефоните, таблетите, преносимите компютри, интернет и обществените мрежи останаха на назад във времето.

И до момента в който възрастните се бяха отдали на сладка раздумка, по-малките участници в проявата също откриха по какъв начин да се забавляват, без да употребяват новите технологии. Те танцуваха и лудуваха на воля под звуците на музиката.

Все още не се знае какъв брой тъкмо хора са взели участие в събитието, само че е повече от ясно, че всички участници, похапнали на плажната трапеза, са очаровани от концепцията. Те споделят, че вечерята на пясъка измежду толкоз доста хора им се е отразила позитивно и на драго сърце биха се присъединили още веднъж в сходна самодейност.

Организаторите на най-дългата вечеря на плажа също са удовлетворени от заформилата се радостна врява. Те се надяват през лятото на идната година в действителност да бъде осъществен връх за Гинес, а дружно с това софрата на плажа в Аспарухово да се трансформира в традиция.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР