Стотици хора се насладиха на незабравими моменти, игри, забавления и

...
Стотици хора се насладиха на незабравими моменти, игри, забавления и
Коментари Харесай

Cosmopolitan Winter Fest завладя Боровец!

Стотици хора се любуваха на незабравими моменти, игри, занимания и страхотни награди на Cosmopolitan Winter Fest в Боровец.

Cosmopolitan Winter Fest продължи своята обиколка и направи необикновено прекарването на стотици хора в един от най-обичаните български ски курорти  -. Пред хотел Рила се случи същински Зимен Фест, на който дребни и огромни имаха опция да се включат в разнообразни интензивности и да завоюват действителни награди и незабравими моменти. 

 

 essence

С посланията на нашите сътрудници от запознахме всички гости с последните трендове в гримирането, показахме им новите артикули на компанията, гримирахме се, както и предоставихме опцията на всеки искащ да се включи в нашата игра-стреляне с лък по цел, от която десетки хора си потеглиха с невероятни дарове.

 

 Piz Buin Mountain

Специално разработаната зимна серия на Piz Buin Mountain показа своите артикули посредством занимателна игра с въпроси, където посетителите се срещнаха със неповторимите им свойства при отбрана от слънце, мраз и вятър. Най-успешните участници получиха опцията да завоюват чудесни награди от марката, предопределени особено за предотвратяване на кожата при огромна надморска височина.

 

 Neutrogena

прикова вниманието на посетителите с атрактивна игра-пъзел. Всеки, който съумя да го приключи, получи кремове, които обезпечават грижа за ръце и оферират новаторски решения и грижа за всички видове суха кожа.

 

 WOMEN’ SECRET
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР