Стотици фенове на Ферари и Шарл Леклер обсадиха дома на

...
Стотици фенове на Ферари и Шарл Леклер обсадиха дома на
Коментари Харесай

Защо феновете обсадиха дома на Леклер

Стотици почитатели на Ферари и Шарл Леклер обсадиха дома на водача в Монте Карло, откакто домашният му адрес изтече в интернет и това предизвика поредност събирания на негови фенове. Леклер описа, че почитателите се събирали на групи, звънели на домашния звънец и го молили да се снима с тях и да раздава подписи.

Миналата година Леклер стана жертва на грабеж в Италия, когато нарушители му откраднаха часовника до момента в който се бяха скупчили към него за селфи, а в този момент водачът на Ферари помоли феновете си да почитат правото му на персонално пространство и да не го безпокоят вкъщи.

„ В последните няколко месеца домашният ми адрес стана обществено прочут, което докара до събирания на хора под жилището ми, които звънят на звънеца и желаят фотоси и подписи – се споделя в изказването на Леклер по случая. – Винаги съм благополучен да се срещна с моите почитатели и правя оценка поддръжката им, желая да ги помоля да уважат персоналното ми пространство и да се въздържат от това да идват пред дома ми. ”
  Васьор удостовери, че Ферари няма да прави Б-версия на SF-23 Васьор удостовери, че Ферари няма да прави Б-версия на SF-23
Леклер разясни, че постоянно е подготвен да се снима с почитатели или да раздава подписи, когато те го срещнат на улицата или го спрат в падока на пистата, само че няма да слиза да им отваря, когато се съберат пред дома му.
 Ферари: Наказанието на Ред Бул е прекомерно леко Ферари: Наказанието на Ред Бул е прекомерно леко
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР