Стотици български и американски военни проведоха съвместна подготовка на полигона

...
Стотици български и американски военни проведоха съвместна подготовка на полигона
Коментари Харесай

Български и американски военни проведоха съвместно учение на полигона Ново село

Стотици български и американски военни организираха взаимна подготовка на полигона Ново село. Целта е да се увеличи оперативната съгласуемост сред армиите на Съединени американски щати и България. Демонстрацията беше следена от командира на Сухопътните войски ген.-майор Михаил Попов и секретаря на сухопътните войски на Съединени американски щати Марк Еспър, заяви.

Учението стартира малко след 13 ч.

Американска механизирана пехота с бойни машини „ Брадли “ заеха отбранителна позиция. Хеликоптери „ Апачи “ на съперника се пробват да пробият отбранителната линия, само че бойците сполучливо отблъскват врага.

Командващият Сухопътните войски ген.-майор Михаил Попов и секретарят на армията на Съединени американски щати Марк Еспър останаха удовлетворени от видяното.

доктор Марк Естер, секретар на сухопътните войски на Съединени американски щати: Това е една страхотна опция да се срещна с българските ни съдружници и да обсъдим по какъв начин можем да подобрим нашето партньорство посредством повишение на оперативната съгласуемост и подготовката, която организираме в България. Смятаме, че това е от безусловно значение и значимост в случай, че желаеме да вдъхваме убеденост и сигурност на нашите съдружници в Европа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР