Стотина "еколога", активисти на "Да, България" и протестъри пак тормозиха

...
Стотина "еколога", активисти на "Да, България" и протестъри пак тормозиха
Коментари Харесай

Зелените протести съвсем оредяха


Стотина "еколога ", деятели на "Да, България " и протестъри отново тормозиха софиянци. Освен зелените Андрей Ковачев и Борислав Сандов, там беше и безконечният Николай Колев-Босия.Според уредниците, митингите би трябвало да продължат спокойно и един път седмично.
Въпреки това протестиращите затварят кръстовища и нарушават публичния ред, само че към този момент никой нищо не им споделя. Освен това съгласно Закона за придвижване по пътищата се санкционира с санкция всеки пешеходец, който нарушава разпоредбите за придвижване, а протестиращите вършат точно това – стоят на платното пред колите и блокират придвижването.
Протестите са политически от самото им начало, това непрестанно повтаря министър Нено Димов, а множеството хора, които се събират на тях въпреки и все по-малко, са подведени. Зад проведеното неодобрение с изключение на грантаджиите от „ Да, България “, личат ползите на партия „ Зелените “. Последните на процедура са едно с Коалицията „ За да остане природа в България “, чийто водачи до един са неуспели кандидат-депутати от последните парламентарни избори точно от листите на обединението сред „ Да, България “, Политическа партия „ Зелените “ и ДЕОС. В изборните описи на обединяването, не съумяло да мине и 3-те %, бях хора като Тома Белев, Петко Ковачев, Андрей Ковачев. Днес те са отпред на митингите и изясняват, че нямат нищо общо с политиката.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР