Стопкадри Нова ТвУбийството на Пейо Пеев извади отново на преден

...
Стопкадри Нова ТвУбийството на Пейо Пеев извади отново на преден
Коментари Харесай

Депутат: Бащите вече вземат своето място до майката при отглеждане на децата

Стопкадри Нова Тв

Убийството на Пейо Пеев извади още веднъж на напред във времето тематиката за споделеното родителство.

Депутатът от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова изрази мнение по нея, като първоначално посочи, че за разлика от минали години в този момент бащите са станали по-оговорни в развъждането на децата си.



Бащата значително желае да вземе своето място до майката, освен в правата, само че и в отговорностите. Това е огромната цел на законодателя, сподели в „ Пресечна точка “ Белобрадова, която е майка на три деца.

Това даде мотив на водещата Анна Мария-Конова да напомни, че когато родителите се разделят, тогава настъпват проблемите в доста фамилии.



Журналистката попита какви съответни стъпки се оферират от законодателя, тъй че да се изчистят проблемите и да могат и двете страни да са удовлетворени, и най-много децата, тъй като може би те са най-страдащият в тази обстановка.

Важно е да се вземе поради добруването, първо на детето и по-късно и на неговите родители. Защото фамилията съставлява родителите, детето или децата, и не може да има нещастливо дете и щастливи родители, съобщи политикът.



Белобрадова добави, че законодателят е предназначен да откри метод по какъв начин да обезпечи здрава почва, на което и да е семейство, с цел да стартира то да действа допустимо по най-хубавия потребен метод, даже когато родителите са разграничени.

Според нея обаче в този смисъл на думата концепцията за взаимното родителство не значи всички да се удовлетворени, а всички родители да взимат присъединяване в развъждането на детето и интензивно да поемат своята отговорност и своите отговорности.

Родителите би трябвало да могат да влизат в постоянен контакт с детето, тъй че да може детето да бъде в жив контакт с двамата си родители и това за него да значи израстване като балансиран човек, съобщи още по Нова Тв Елисавета Белобрадова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР